Microsoft – tasatura cu cititor de amprente

Microsoft a lansat in cursul acestei seri o noua tastatura moderna care are un cititor de amprente integrat pentru a facilita deblocarea Windows cu ajutorul sau. In clipul video de mai jos puteti vedea noua tastatura Microsoft care arata exact precum tastatura Apple standrd pentru Mac, doar ca este ceva mai gri si are acel cititor de amprenta integrat aproape de spacebar.

Microsoft spune ca aceasta noua tastatura are u design modern, dar din moment ce Apple il foloseste de peste 4 ani, e clar ca nu vorbim despre ceva inovator. Microsoft spune ca ea este facuta din aluminiu, exact precum cea a Apple, ca este foarte rezistenta si foarte subtire, dar vorbim practic despre o clona a ceea ce ofera compania Apple deja de ani de zile.

Noua tastatura a celor de la Microsoft urmeaza sa fie lansata oficial pe piata la pretul de 130 de dolari, de aproape 3 ori mai mult decat pretul tastaturii Apple, probabil din cauza cititorului de amprente. Tastatura Microsoft va fi totusi compatibila cu macOS, Windows si chiar cu iOS, iar ea ne prezinta acum o posibila implementare pentru Touch ID in viitoarele tastaturi Apple.

„The option of using Microsoft Modern Keyboard with Fingerprint ID as either a wireless/wired interface gives connection options, making it more appealing to commercial audiences. We optimized the Bluetooth paring experience, enabling automatic pairing when you connect the cable at first OOBE.”

Articolul precedentiPhone 8 – noul Design Drat in primul video
Articolul următoriPhone 8 – rezolutia noului ecran de 5.8 inch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.