Microsoft – tasatura cu cititor de amprente

Microsoft – tasatura cu cititor de amprente

Microsoft a lansat in cursul acestei seri o noua tastatura moderna care are un cititor de amprente integrat pentru a facilita deblocarea Windows cu ajutorul sau. In clipul video de mai jos puteti vedea noua tastatura Microsoft care arata exact precum tastatura Apple standrd pentru Mac, doar ca este ceva mai gri si are acel cititor de amprenta integrat aproape de spacebar.

Microsoft spune ca aceasta noua tastatura are u design modern, dar din moment ce Apple il foloseste de peste 4 ani, e clar ca nu vorbim despre ceva inovator. Microsoft spune ca ea este facuta din aluminiu, exact precum cea a Apple, ca este foarte rezistenta si foarte subtire, dar vorbim practic despre o clona a ceea ce ofera compania Apple deja de ani de zile.

Noua tastatura a celor de la Microsoft urmeaza sa fie lansata oficial pe piata la pretul de 130 de dolari, de aproape 3 ori mai mult decat pretul tastaturii Apple, probabil din cauza cititorului de amprente. Tastatura Microsoft va fi totusi compatibila cu macOS, Windows si chiar cu iOS, iar ea ne prezinta acum o posibila implementare pentru Touch ID in viitoarele tastaturi Apple.

“The option of using Microsoft Modern Keyboard with Fingerprint ID as either a wireless/wired interface gives connection options, making it more appealing to commercial audiences. We optimized the Bluetooth paring experience, enabling automatic pairing when you connect the cable at first OOBE.”

Articolul anterioriPhone 8 – noul Design Drat in primul video
Urmatorul articoliPhone 8 – rezolutia noului ecran de 5.8 inch
 • ovidiu@

  Copy/paste … doar ca ramane si cu uindosu’

 • ibadea

  Oare unde am mai vazut asa ceva ­čÖé

 • Ionel Aviatorul

  Oare o fi necesara? :))

 • Alex S.

  Copiat clar !!! Asta is de acord si eu ­čśÄ

 • Dan

  Cititorul de amprent─â introdus ├«ntr-o tast─â fizic─â, c├ót ╚Öi posibilitatea de a folosi tastatura ├«n mod wired sau wireless sunt dou─â lucruri excelente. Pe de alt─â parte, departamentul design din cadrul MS are probabil doar angaja╚Ťi chinezi, ─âia sunt cei mai eficien╚Ťi c├ónd vine vorba de copy/paste ­čśé