iPhone 8 – noul Design Drat in primul video

iPhone 8 nu apare azi in poze, ci intr-un clip video care ne arata acel design urat in care Touch ID este integrat in carcasa si nu sub ecran.

iPhone 8, in versiunea cu design-ul pe care nimeni nu il vrea, apare astazi intr-un nou clip video, iar mai jos puteti vedea despre ce este vorba. Vorbim desigur despre o macheta care este fabricata in China de catre un producator de accesorii care are acces la schitele in baza carora partenerii companiei Apple ar putea produce iPhone 8 in urmatoarele saptamani.

Desi panoul frontal al acestei machete pentru iPhone 8 arata exact asa cum si-ar dori toata lumea, carcasa are Toudh ID integrat sub logo-ul celor de la Apple. Aceasta schimbare este cea pe care toata lumea o uraste si pe care absolut nimeni nu si-o doreste in iPhone 8, deoarece ar strica in totalitate experienta de utilizare a noului smartphone Apple.

Multe schite prezinta acest design pentru iPhone 8 si din pacate deocamdata nu este 100% sigur faptul ca Apple nu va decide sa il foloseasca in noul smartphone. Desi multe zvonuri recente ne-au spus faptul ca iPhone 8 are Touch ID integrat fie sub ecran, fie sub butonul Home, dar nu putem sti nimic 100% sigur pana cand nu apar primele imagini cu carcasele produse pentru terminal.

Pana atunci, vom vedea in continuare diverse imagini precum cele din clipul video de mai jos, in care un iPhone 8 cu Touc ID in carcasa ne va fi prezentat sub forma de machete. Stiu ca nimanui nu ii place acest design pentru iPhone 8, dar este bine sa vedem cum arata machetele pentru a fi pregatiti pentru sitautai in care compania Apple va decide sa il foloseasca.

4 COMENTARII