iPhone 8 – schimbarea de design pentru ecran

iPhone 8 are o schimbare majora de design pentru ecran confirmata de catre o serie de accesorii pentru protectie puse recent in vanzare.

iPhone 8 va avea o schimbare majora de design pentru ecran, separat de alungirea acestuia pentru a acoperi aproape intreaga suprafata a panoului frontal al dispozitivului. Vorbesc despre partea superioara a ecranului iPhone 8 care urmeaza sa gazduiasca o camera 3D, difuzorul, senzorii de proximitate si lumina ambientala, plus un senzor cu infrarosu si altul cu laser.

In prima imagine de mai jos puteti vedea un concept al iPhone 8 care ne arata cum ar trebui sa fie implementata aceasta schimbare de catre Apple. Vorbim despre un concept facut in baza schitelor pentru iPhone 8 care sunt publicate aproape zilnic pe internet si care ne arata ca portiunea superioara a ecranului va fi configurata intr-un mod destul de ciudat.

In loc de un difuzor si doua locase pentru senzori si camera frontala, iPhone 8 va avea nu mai putin de 4, separat de difuzorul pentru apelurile telefonice. Problema nu este ca Apple integreaza mai multe componente in acea zona a panoului frontal al iPhone 8, ci ca ecranul urmeaza sa inconjoare acea regiune intr-un mod destul de neobisnuit si diferit fata de filosofia de design de pana acum.

iPhone 8 – schimbarea de design pentru ecran

iPhone 8 design ecranFoarte multa lume si-a exprimat nemultumirea vis-a-vis modul in care va arata partea frontala a iPhone 8 dupa implementarea acestei schimbari, versiunea alba urmand a avea un design si mai ciudat. Nu este deocamdata 100% sigur ca iPhone 8 va avea un ecran care inconjoara aceasta portiune din ecran, dar exista o posibilitate ca asta sa se intample.

Nu cred ca Apple va lua o decizie chiar atat de stupida pentru panoul frontal al iPhone 8, si cred ca partea superioara nu va fi inconjurata de ecran, ci va fi foarte subtire pentru a include componentele. Cam acelasi lucru se intampla si la smartphone-urile Android care au panouri frontale similare, asa ca e normal ca Apple sa nu gandeasca intr-un mod chiar atat de diferit iPhone 8.

Pentru a sustine schimbarea ciudata, o serie de panouri de protectie din sticla si plastic pentru ecranul iPhone 8 incep sa apara la vanzare si deja apar nemultumirile. Puteti vedea in aceste imagini cat de buna va fi schimbarea totala pentru ecranul iPhone 8, dar si cat de ciudat ar putea arata totul daca vom avea acea portiune dedicata pentru componente.

Voi ce parere aveti despre acest posibil design al iPhone 8 ?

iPhone 8 design ecran 4

iPhone 8 design ecran 1

iPhone 8 design ecran 2

iPhone 8 design ecran 3