iPhone 8 – noua camera 3D si data de lansare

iPhone 8 va avea o camera 3D frontala, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in luna octombrie, dupa o prezentare organizata in luna septembrie.

33

iPhone 8 are astazi cateva noi detalii confirmate in legatura cu perioada de lansare si noua camera 3D frontala ce are senzori cu laser si infrarosu integrati de catre compania Apple. Informatiile de astazi vin de la unul dintre partenerii companiei Apple care va furniza acesti senzori cu laser pentru camera 3D frontala a iPhone 8 incepand de anul acesta.

Noua camera 3D frontala pentru iPhone 8 urmeaza sa fie integrata de catre compania Apple pentru a oferi functii de realitate augmentata pentru clientii sai. Apple a lansat ARKit pentru iOS 11 care permite dezvoltarea de aplicatii pentru realitate augmentata, iar camera 3D frontala pentru iPhone 8 va potenta aceasta functionalitate pentru noul sistem de operare.

Pentru noua camera 3D frontala compania Apple va folosi o noua tehnologie numita VCSEL in iPhone 8, iar cei de la Apple vor cumpara lasere pentru camera de la multipli furnizori. Aceste componente cu laser ar fi de ultima generatie si cu ARKit urmeaza sa ofere pentru iPhone 8 o serie de functii pentru realitate augmentata care ar putea schimba cu mult experienta de utilizare.

iPhone 8 – noua camera 3D si perioada de lansare

In ceea ce priveste lansarea iPhone 8, partenerii companiei Apple se asteapta ca noul smartphone sa fie prezentat in luna septembrie si sa ajunga pe piata in octombrie. Aceasta nu este prima oara cand lansarea iPhone 8 este estimata a avea loc in luna octombrie, probleme cu productia unor componente fortand Apple sa amane aparitia pe piata in aceeasi perioada ca in anii trecuti.

Camera 3D frontala care are senzori cu laser si infrarosu este una dintre problemele care ar putea impiedica lansarea iPhone 8 in luna septembrie de catre Apple. Partenerii Apple au probleme in a produce suficient de multe camere 3D pe cate are nevoie compania americana pentru fabricarea unui numar suficient de mare de unitati ale iPhone 8 in vederea lansarii globale.

“Apple is putting the hammer down in AR. The company already has more than 100m AR-enabled iPhones (iPhone 7) in use today, and all versions of the next iPhone will be AR-enabled. Incorporating these high-end VCSEL lasers into the iPhone will enrich the augmented reality experience. Coupled with the release of the ARKit at WWDC in early June, Apple is positioning itself to become a leader in this next generation tech movement.”

iPhone 8 este de departe cea mai anticipata versiune a serie de smartphone-uri Apple si asta multumita schimbarilor majore pe care ne asteptam sa le avem. Ieri v-am vorbit si despre noua rezolutie a ecranului iPhone 8, iar in fiecare zi aflam cate ceva nou, mai putin informatii sigure care sa ne spuna care va fi noul design al terminalului celor din Cupertino.

iPhone 8 camera 3d lansare