iPhone 8 – noua camera 3D si data de lansare

iPhone 8 va avea o camera 3D frontala, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in luna octombrie, dupa o prezentare organizata in luna septembrie.

iPhone 8 are astazi cateva noi detalii confirmate in legatura cu perioada de lansare si noua camera 3D frontala ce are senzori cu laser si infrarosu integrati de catre compania Apple. Informatiile de astazi vin de la unul dintre partenerii companiei Apple care va furniza acesti senzori cu laser pentru camera 3D frontala a iPhone 8 incepand de anul acesta.

Noua camera 3D frontala pentru iPhone 8 urmeaza sa fie integrata de catre compania Apple pentru a oferi functii de realitate augmentata pentru clientii sai. Apple a lansat ARKit pentru iOS 11 care permite dezvoltarea de aplicatii pentru realitate augmentata, iar camera 3D frontala pentru iPhone 8 va potenta aceasta functionalitate pentru noul sistem de operare.

Pentru noua camera 3D frontala compania Apple va folosi o noua tehnologie numita VCSEL in iPhone 8, iar cei de la Apple vor cumpara lasere pentru camera de la multipli furnizori. Aceste componente cu laser ar fi de ultima generatie si cu ARKit urmeaza sa ofere pentru iPhone 8 o serie de functii pentru realitate augmentata care ar putea schimba cu mult experienta de utilizare.

iPhone 8 – noua camera 3D si perioada de lansare

In ceea ce priveste lansarea iPhone 8, partenerii companiei Apple se asteapta ca noul smartphone sa fie prezentat in luna septembrie si sa ajunga pe piata in octombrie. Aceasta nu este prima oara cand lansarea iPhone 8 este estimata a avea loc in luna octombrie, probleme cu productia unor componente fortand Apple sa amane aparitia pe piata in aceeasi perioada ca in anii trecuti.

Camera 3D frontala care are senzori cu laser si infrarosu este una dintre problemele care ar putea impiedica lansarea iPhone 8 in luna septembrie de catre Apple. Partenerii Apple au probleme in a produce suficient de multe camere 3D pe cate are nevoie compania americana pentru fabricarea unui numar suficient de mare de unitati ale iPhone 8 in vederea lansarii globale.

“Apple is putting the hammer down in AR. The company already has more than 100m AR-enabled iPhones (iPhone 7) in use today, and all versions of the next iPhone will be AR-enabled. Incorporating these high-end VCSEL lasers into the iPhone will enrich the augmented reality experience. Coupled with the release of the ARKit at WWDC in early June, Apple is positioning itself to become a leader in this next generation tech movement.”

iPhone 8 este de departe cea mai anticipata versiune a serie de smartphone-uri Apple si asta multumita schimbarilor majore pe care ne asteptam sa le avem. Ieri v-am vorbit si despre noua rezolutie a ecranului iPhone 8, iar in fiecare zi aflam cate ceva nou, mai putin informatii sigure care sa ne spuna care va fi noul design al terminalului celor din Cupertino.

iPhone 8 camera 3d lansare

33 COMENTARII

  1. Ce crezi ca tehnica/tehnologia poate galopa in ritmul marketingului? Si la auto e la fel cu facelift-urile. Intre doua produse ar trebui sa fie cam doi ani diferenta, dar marketingul si vanzarile vor si ei activitate …

  2. Apple si Mercedes frate…de la calitate la gandirea din spatele lucrurilor
    Samsung este Dacia industriei, iti ofera de toate, dar ti le arunca doar sa fie acolo fara sa fie un pic de gandire…

  3. Le arunca acolo, dar dacă ești un *** și nu știi sa îl folosești i-ați iPhone, eu una sunt foarte mulțumită de s8+ îl face la orice capitop pe iPhone 7+, oriunde și oricând…
    Am fost la piscina și am intrat cu el in apa și îmi unctioneaza tot cu iPhone nici sa fac o poza nu pot sub apa..

  4. Ăla e un cocalar sau una obosita frate n-are rost sa fie luat/a in seama! Habar n-are cu ce se mănâncă tehnologia! ;)))
    Plus ca e și analfabet/a

  5. An de an aceeași problemă la Apple..Durează o veșnicie până poți intra în posesia unui terminal..Oricum, la noi în țară cred că va ajunge undeva prin Decembrie cel mai optimist, doar câteva stocuri.

  6. cumva asa este la Apple si doar la apple, pt ca doar apple vinde peste 10 mil de bucati in primul weekend…deci cat sa fabrice si Apple ca sa aiba pt toate tarile in prima luna? da, daca ar fi fost un telefon modest si gata din martie aprilie, ar fi putut sa il puna in mass production din Iunie si pana in sept sigur aveau zeci de mil disponibile dar din moment ce au avut de testat tehnologii si trag pana in ultimul moment…f greu

  7. @nelu folosesc iPhone de la vârsta de 9 ani? și m-am saturat de aceeași calitate a ecranului, camerei, bateriei(la 7+ nu am mai avut probleme) și a iOS-ului, nu mai este cum era înainte stabil sa nu te scoată din aplicații, fără lag sau când suni sa îți apăra după 10 secunde ca suni și el se aude în timpul ăla ca suna dar nu vezi, am iOS 10.3.2 acum pe 7+ dar sinceră sa fiu anul trecut când aveam 6s cu iOS 9.3.5 nu aveam nici măcar o problema cu el atât cu camera ca era praf și ecranul, dar am apucat modelele alea cu defecțiunea din fabrica cu bateriile, și mă ținea foarte puțin cam 7-8 ore! Și începuse sa îmi moara din pixeli și telefonul acela nu l-am scăpat nici măcar odată pe jos într-un 1 și 2 luni, și când am fost cu el in service au zis ca nu poate sa mi-l schimbe telefonul pentru ca se schimba doar bateria și din câte am observat când desfaci un iPhone când apeși puțin mai tare pe ecran (nu stiu cum se numesc alea) se fac culorile apare un violet pentru scurta durata, si cu toate iPhone-urile pe care l-am avut am avut numai probleme cu ele, nu știu cum la voi sunt mereu fără probleme și nu vi se blochează, dar singurul iPhone care l-am avut care nu sa blocat niciodată și încă îl mai am este 4s cu iOS 6.3.4 in rest de la iPhone 5 terminând cu 7+ sau dat naiba.

  8. Și nu sunt diferențe între 4s cu iOS 6 și 7+ cu iOS 10 nici la deschiderea aplicațiilor la nimic ambele se deschid la fel, și asta nu-mi place la compania apple îngreunează sistemul iOS ca sa te facă sa cumperi alt iPhone și nu îmi place jegmaneala asta pe față, nu știu cum de ii ridicați atât in slavi ca au cele mai bune telefoane din lume sau ca iOS este cel mai stabil sistem de operare pe un telefon, nu-i adevărat, asta era înainte pana sa Moara Steve Jobs, pana și andorid este mai stabil decât iOS, bine acum nu comparam andoridul ăla ieftin de pe telefoanele la 300 de lei.
    Mă refer la androidul pus pe telefoanele de top cum este samsung galaxy, de la s6 nu am mai auzit pe nimeni sa se plângă ca se blochează telefonul! Am un coleg de clasa are s6 de când a apărut și nu l-am văzut niciodată sa se blocheze când se joaca sau când filmează, pe când 7+ al meu mi se bloca, și nu mai spun de calitatea pozelor, nici nu mai filmam sau faceam poze de Rușine când făcea el poze cu al lui!

  9. Am vorbit…trebuie să-l primesc de la ei, împreună cu negația de la service și să-l trimit celor de la Telekom via curier undeva prin Ciorogârla..deși le-am zis că dacă să vin cu el personal…eu știu cât mai stau..cred că încă o săptămână..se fac naibii 15 zile lucrătoare…

  10. deci de la 9 ani pana la 15 ani, tu la iphone ai aceeasi calitate la ecran si camera??? pai mai schimba si tu iphone 4s acela cu unul mai nou !! ca altfel sunt 6 ani