Prima Pagina important Telekom – reorganizare si posturi desfiintate din cauza veniturilor mici

Telekom – reorganizare si posturi desfiintate din cauza veniturilor mici

Telekom a anuntat o reorganizare si o desfiintare a 180 de posturi de manager din cadrul grupului, presedintele Miroslav Majoros facand anuntul in cadrul unei conferinte de presa organizata ieri fara mult tam-tam. Conferinta celor de la Telekom a avut cel mai probabil scopul de a calma presa si a raspunde zvonurilor confirm carora 1500 de angajati urmeaza sa fie concediati.

Conform presedintelui Telekom, filiala din Romania, Miroslav Majoros, majoritatea angajatilor din cele 180 de posturi de manager. care vor fi destiintate, isi vor pastra posturile. Nu se stie cati dintre ei vor fi concediati, insa reorganizarea celor de la Telekom este facuta din cauza veniturilor mici pe care operatorul le inregistreaza, in ciuda bazei de clienti.

Presedintele Telekom a afirmat ca aceasta reorganizare a companiei nu este una de mare anvergura, insa este necesara pentru a tine costurile su control in momentul de fata. El a afirmat si ca Telekom are prea multi manageri in companiile pe care le controleaza, asa ca unii dintre ei vor pleca, in timp ce altii vor intra probabil pe pozitii inferioare si mai prost platite.

Telekom – reorganizare si posturi desfiintate din cauza veniturilor mici

Totusi, cea mai importanta informatie de aici este ca Telekom, in ciuda celor 10 milioane de clienti, are venituri mult mai mici decat se asteapta grupul. Presedintele Telekom a recunoscut acest lucru in cadrul conferintei de presa si curajul de a spune asta arata ca undeva, cineva intelege faptul ca este nevoie de o schimbare de gandire pentru a avea succes.

Separat de managerii care vor pleca, Telekom va concedia si o alta parte dintre angajati, insa nu se stie daca va fi vor despre zeci, sau poate chiar sute de persoane. Telekom are venituri mici din cauza serviciilor slabe pe care le ofera pe partea de telefonie mobila, aceasta divizie a avand cel mai mare numar de clienti, dar venituri similare cu divizia de servicii fixe.

Telekom are probleme atat de mari cu serviciile de telefonie mobila incat anul trecut a fost nevoita sa incheie un acord pentru a se folosi de reteaua 4G a Orange pentru a extinde acoperirea in Romania. Telekom a luat fiind in Romania in toamna anului 2014, dupa achizitionarea fostului Cosmote, insa evolutia operatorului a fost una negativa cu un presedinte schimbat deja in 2016.

Telekom reorganizare posturi desfiintate

 • xcristi96

  Oricum nu era bun de nimic 😝

 • melinte

  Normal ca au venituri mici,,clientul s-a saturat de atata birocratie si batjocora din partea lor,,si stiu ce vorbesc ca am fost clientul lor,,foarte greoi cand vine vorba de call center,de servici satelit,de a putea face plata din afara romaniei,de minciuna grosolana ca beneficiezi de canale tv satelit care ele nu exista si dau vina pe tine ca nu ai parabolica reglata bine,,
  Telekom you’re useless!!

 • tomi

  Off Topic/
  azi dimineață m-am trezit cu i6S meu
  Updatat la ios 10.3.2 fără să-i dau ieu update..
  A mai pățit careva.!?
  Sau Apple ne bagă pe gât vrem nu vrem ios Update!?

 • Darius

  Ai dat din greșeală instalează mai târziu și ti la instalat peste noapte!

 • susp3kt

  Un gunoi de rețea! Abia aștept sa termin perioada contractuala cu ei! Nici acum nu mi-au trimis factura,am deja 6 zile de când trebuia emisă!

 • Alexandru

  In urma cu ceva timp cam 2 ani aprox semnalam si eu intr-o postare pe acest blog problemele ,ineptiile , batjocora , prostia , neprofesionalismul pe care cei din Telekom le au fata de clienti, eu insumi fiind victima practicilor acestora . Culmea in aceea perioada sustineau (si chiar pana deunazi ) cresteri ale afacerii si a veniturilor insa migratia era la aceea vreme si cred ca si acum foatre puternica dinspre ei catre alti operatori., acum hop scurt ” probleme ” cu bani cu joburile !!! ??? , pai de unde ? daca treaba mergea ca unsa ,,, ceva nu este in regula !!! oricum managementul e la pamant si sefii mari cocotati pe scaune inalte se fac sau chiar nu vad problemele de jos care intru-un final duc tocmai la clatinarea acestora,., si se mai cred si destepti si buni si frumosi. Asa cum au evoluat lucrurile concluzile sunt simple la mintea cocosului : au fost platiti cu bani multi si au neperformat iar Telekom care sa nu uitam ca sunt de fapt mostenitori pe tava ai mulor clienti vechi din Romania nu a stiu sa gestioneze eficient afacerea fiind de fapt in declin — rezultatele si cea ce se intampla sunt dovezi clare., pacat ca ar fi putut devenii un jucator care sa tina piept concurentei , daca o tin tot asa vin unii din urma( nu dau nume) si usor usor parca vad ca o sa-i depaseasca !!!! Sa auzim de bine !!!

 • Puffy Mic

  Așa și eu, cu cei de la Telekom, cu un telefon aflat în service. Eu l-am dus la Germanos în service, trebuie să-l iau de la ei, să-l trimit prin curier la Telekom (undeva prin Ciorogârla), și apoi ei trebuie să-mi trimită alt telefon. La Vodafone/Orange, dacă-l lași, într-o săptămână ți-l dă, nu trebuie să-l mai trimiți, să pierzi timpul aiurea! Dar, deh, ce-mi e Telekom, ce-mi e Digi!

 • Sorin Robert

  Adrian , dar de Vodafone nu mai scrii nimic ? Ne-am cam plictisit sa scrii nasoale de Telekom și pe Orange sa îl ridici in slavi ! Numai zic de Digi , ca aia nu e rețea . Ce spui ? Apropo , tot de la tn știu ca Telekom pleacă din Romania. Hai man, când pleacă odată , nu ai văzut ca ei vor sa facă 5G ?

 • So0o

  Se fac modificări în sistem… eu de 2 luni nu pot accesa cronosul… de factura nu mi s-o emis de 2 luni 🙂

 • roastedwookie

  telekom a preluat doua retele si implicit conducerea de tot rahatul: romtelecom si cosmote

 • B O G D A N

  Daca nu primiti factura nu o platiti. Au pus in cap sistemul de facturare oamenii si nu mai stie nimeni ce si cum. Eu n am platit de 4 luni si vorbesc bine mersi. Ce vina am eu ca nu imi cere nimeni banii?

 • Olimpiu

  Pune-i deoparte, poate isi gasesc backup-ul si ti-i cer.

 • Eu am Digi si sunt foarte multumit.