OnePlus 5 – noutatile majore confirmate oficial

OnePlus 5 are noutatile majore confirmate de catre compania OnePlus intr-un kit de presa care urmeaza sa fie trimis jurnalistilor participanti la prezentare.

OnePlus 5 are cateva dintre noutatile importante confirmate oficial astazi multumita unui kit de presa care va fi trimis de catre compania OnePlus jurnalistilor invitati la evenimentul de prezentare. In kitul de presa ce va fi trimis pentru conferinta de prezentare a OnePlus 5, compania din China a incus si cateva “sugestii” privind noutatile pe care smartphone urmeaza sa ni le ofere in curand.

Primul lucru confirmat pentru OnePlus 5 este camera duala pe care am vazut-o deja intr-o varietate de imagini care au aparut din diverse surse pe internet. Cei de la OnePlus au trimis o carcasa speciala pentru OnePlus 5 care are un locas special pentru aceasta camera duala, deci este cat se poate de clar ca ea va fi inclusa de catre companie, asa ca nu mai exista dubii aici.

Separat de camera duala a OnePlus 5, compania OnePlus a confirmat inclusiv faptul ca noul sau smartphone urmeaza sa aiba o functie bokeh pentru inregistrarea de poze. Am vazut zilele trecute o imagine publicata de catre compania OnePlus care ne arata ca OnePlus 5 va avea aceasta functie bokeh similara cu cea portret pe care iPhone 7 Plus o ofera inca din anul 2016.

OnePlus 5 – noutatile majore confirmate oficial

OnePlus 5 imagini presaSeparat de acestea, OnePlus 5 urmeaza sa fie o copie destul de fidela a iPhone 7 Plus, deoarece a sa carcasa va avea foarte multe elemente din design-ul produsului Apple. Nu se stie cati oameni se asteptau ca OnePlus 5 sa copieze intr-o masura atat de mare anul acesta, dar celor de la OnePlus le pasa prea putin de asta, ideea lor fiind de a creste vanzarile cat se poate de mult.

OnePlus 5 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.5 inch, un chip Snapdragon 835, 6 GB si 8 GB RAM DDR 4, plus memorii UFS 2.1 pentru stocarea datelor. Camera duala a OnePlus 5 urmeaza sa aiba doi senzorid e imagine de cate 16 megapixeli fiecare, plus o baterie de 330 mAh, asa ca vorbim despre specificatii tehnice extrem de bune pentru acest terminal.

OnePlus 5 urmeaza sa fie prezentat pe data de 20 iunie, insa lansarea oficiala va avea loc pe data de 22 iunie, exclusiv pentru cei de la Amazon. Pretul OnePlus 5 urmeaza sa inceapa de la 500 de euro pentru versiunea cu 64 GB spatiu de stocare si 550 de euro pentru versiunea cu 128 GB spatiu de stocare, preturile fiind mult mai mari decat se astepta lumea.

OnePlus 5 imagini presa 1

8 COMENTARII

  1. Nici o noutate . Toate se știau deja . Cu tot respectul Zaone însă multe articole Cancan , titluri “umflate”. Mai era unul cu iPhone 8 și data de lansare . După ce am citit nimic : ca s-ar putea amâna … da nimic nou . Va salut

  2. ,,OnePlus 5 va avea aceasta functie bokeh similara cu cea portret pe care iPhone 7 Plus o ofera inca din anul 2016.,, inca din anul 2016…. :)))))