Prima Pagina iPhone iPhone – sectiunile recomandate de Apple cu cele mai bune jocuri

iPhone – sectiunile recomandate de Apple cu cele mai bune jocuri

0

Daca sunteti in cautarea unor jocuri iPhone sau iPad pentru orice a saptamanii, ei bine cei de la Apple au pentru noi o selectie extrem de interesanta. Vorbim despre jocuri dedicate iPhone sau iPad care sunt recomandate prin App Store de catre angajatii Apple de 18 iunie pentru cei care doresc sa aiba ceva cu care sa isi ocupe timpul liber atunci cand doresc.

Majoritatea jocurilor din sectiunile de mai jos au fost verificate indeaproape de catre angajatii Apple inainte de recomandare, asa ca puteti fi siguri ca nu faceti o alegere gresita. Unele dintre jocurile recomandate de catre angajatii celor de la Apple sunt disponibile si la reducere astazi, astfel ca puteti sa va bucurati si de un pret foarte bun pentru ele.

Jocurile celor de la Apple sunt gandite pentru a avea un gameplay foarte atractiv, dar si un motor grafic pe masura importantei titlului. Cu ajutorul lor puteti ocupa cateva ore bune din viata voastra dupa instalare in iPhone sau iPad, sau le puteti oferi un cadou unor persoane care detin un iDevice si nu mai stiu ce sa incerce in terminalele lor.

Toate aceste sectiuni de jocuri disponibile pentru iPhone si iPad sunt promovate de ceva vreme de Apple, dar sunt excelente pentru descarcare in momentul de fata. Apple este sigur aca toate aceste titluri pentru iPhone si iPad vor fie xcelente pentru noi si va recomand sa va uitati printre ele pentru a alege jocurile perfecte pentru voi.

Acestea fiind puse, iata sectiunile de jocuri pentru iPhone si iPad pe care trebuie sa le vizitati :

 

iPhone sectiuni jocuri recomandate Apple