Google Pixel 2 apare intr-o prima Imagine

Google Pixel 2 apare astazi intr-o presupusa imagine care ne-ar putea arata pentru prima oara viitorul design al smartphone-ului Google.

Google Pixel 2 apare in ceea ce pare a fi o prima imagine cu noul smartphone premium pe care compania Google se pregateste sa-l lanseze pe pietele globale. Puteti vedea mai jos ca acest presupus Google Pixel 2 arata exact asa precum ni l-au descris atat de multe zvonuri aparute in ultimele saptamani pe internet, chiar daca nu stim 100% sigur daca in imagine vedem un produs real.

Stim deja ca Google vrea ca Google Pixel 2 sa aiba un ecran care acopera aproape intregul panou frontal cu un ecran al carui diagonala va fi mai mare decat cea a actualelor modele. Butoanele virtuale ale Google Pixel 2 vor ramane acolo unde sunt, deci aici nu vor exista schimbari, iar nici cititorul de amprente din carcasa nu pare sa dispara din design-ul acestui smartphone.

In ciuda acestui lucru, daca imaginea este adevarata, atunci Google Pixel 2 pare sa arate chiar mai bine decat Samsung Galaxy S8, cel putin in partea frontala. Colturile carcasei Google Pixel 2 par a fi mai rotunde decat cele ale modelului vandut in momentul de fata pe piata, dar asta este de asteptat, avand in vedere ca Google vrea sa modifice mai mult decat diagonala ecranului.

Google Pixel 2 apare intr-o prima Imagine

Aceasta imagine a Google Pixel 2 ar putea fi 100% falsa, mai ales ca vedem acelasi wallpaper precum in prima versiune a produsului, dar pe de alta parte ar putea fi un preambul pentru ce se va lansa. Multa lume asteapta cu mare interes lansarea Google Pixel 2 pentru ca vorbim despre un smartphone produs chiar de catre compania Google pentru cei interesati.

Google Pixel ar fi avut vanzari de putin peste 1 milion de unitati in anul de disponibilitate pe piata, dar un Google Pixel 2 cu un design precum cel din imagine ar putea depasi asta. Desigur ca nimeni nu garanteaza succesul Google Pixel 2, chiar daca va avea un ecran asa cum si-l doreste toata lumea, dar desigur ca putem spera ca Google va face concurenta mai serioasa companiei Apple.

Ca sa fiu complet sincer, mi-as dori ca Google Pixel 2 sa arate asa si sa puna presiune mai mare nu doar pe Apple, ci si pe cei de la Samsung. Mi-as dori ca mai multe smartphone-uri sa aiba un ecran care sa acopere chiar intregul panou frontal, asa cum se sugereaza si la Google Pixel 2, dar ramane de vazut ce fel de decizii vor lua producatorii in aceasta privinta.

Google Pixel 2 imagine