OnePlus 5 – design Confirmat de prima reclama

OnePlus 5 are camera duala si design-ul confirmate oficial de catre compania chinezeasca intr-o reclama derulata pe televiziunile din India.

OnePlus 5 are astazi noul design confirmat oficial, daca mai era nevoie, de o prima reclamape care compania OnePlus o ruleaza in momentul de fata pe televiziunile din India. Mai jos puteti vedea ultima parte a acestei reclame pe care cei de la OnePlus o ruleaza in momentul de fata pentru a creste interesul vis-a-vis de OnePlus 5 cu doar doua zile inaintea prezentarii oficiale.

Chiar la finalul reclamei vedem design-ul oficial pe care OnePlus 5 il va avea anul acesta si ni se confirma din nou faptul ca el este copiat intr-o anumita masura de la iPhone 7 Plus. Acest clip video promotional pentru OnePlus 5 ne confirma si faptul ca zvonurile lansate pana in perioada aceasta pe internet au avut dreptate in ceea ce priveste noutatile aduse de catre terminal.

Daca noul design si camera duala a OnePlus 5 au fost confirmate pana acum de catre companie, atunci probabil si restul informatiilor privind terminalul ar putea fi adevarate. Desigur ca OnePlus nu a oferit foarte multe detalii pentru ele, dar este destul de clar ca versiunea finala a OnePlus 5 nu va fi cu mult diferita fata de ceea ce am citit in zvonurile aparute in ultimele saptamani pe internet.

OnePlus 5 – design Confirmat de prima reclama

OnePlus 5 nu va avea un ecran care acopera intregul panou al dispozitivului, asa cum se intampla cu mai toate smartphone-urile premium care conteaza. OnePlus 5 va avea in schimb un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, un buton Home urmand a fi deasemenea vizibil in panoul frontal, chiar sub ecranul dispozitivului.

Mergand mai departe ajungem la un chip Qualcomm Snapdragon 835 pe care OnePlus 5 il va avea inclus, acesta fiind “ajutat” si de 8 GB RAM, pentru performante ridicate, OnePlus 5 va avea o camera duala cu doi senzor, probabil, de 13 sau 16 megapixeli fiecare, plus o camera frontala cu minim 8 megapixeli, o baterie de 3300 mAh fiind integrata de catre producator.

OnePlus 5 va fi prezentat pe data de 20 iunie, lansarea oficiala urmand a avea loc pe data de 22 iunie, insa marea necunoscuta este pretul. Se speculeaza ca OnePlus 5 va fi vandut la preturi care incep de la minim 500 de euro in Europa, cu 50 de euro mai mari decat al modelele anterioare, dar vom afla pe 20 iunie daca lumea va trebui sa plateasca mai mult pentru acest model.

3 COMENTARII