Orange – 18 iunie – Ofertele Exclusive ale zilei

Orange anunta in 18 iunie ofertele exclusive disponibile in magazinul online pentru toti clientii in campania aniversara de 20 de ani in Romania.

Orange a pregatit pe 18 iunie o noua oferta excelenta pe care a activat-o exclusiv pentru clientii care doresc sa faca achizitii din magazinul sau online in cursul acestei zile. Vorbim din nou despre oferte exclusive pe care cei de la Orange le au disponibile in 18 iunie pentru absolut toti clientii sai, acestea fiind diferite in functie de produs si tipul de abonament pe care il aveti.

Cei de la Orange au pornit pe 6 iunie campania aniversara de oferte pentru a sarbatori 20 de ani de existenta in Romania, iar 18 iunie am ajuns la 12 zile de la acel eveniment. In aceasta pagina puteti gasi oferta zile de 18 iunie disponibila exclusiv in magazinul online al celor de la Orange, si va recomand sa o accesati pentru ca promotiile difera, dupa cum v-am spus mai sus, in functie de client.

Orange are aceste oferte disponibile exclusiv online si in data de 18 iunie pentru ca este mai simplu, deci in magazinele fizice nu va veti putea bucura de aceleasi oferte astazi, sau in alte zile. Mai mult decat atat, oferta anuntata de catre Orange pentru ziua de 18 iunie este valabila exclusiv pana la ora 23:59 a acestei zile, asa ca dupa ora 00:00 veti vedea una noua.

Orange – 18 iunie – ofertele exclusive ale zilei pentru toti clientii din Romania

Promotiile companiei Orange vor continua si in cursul saptamanii viitoare, ziua de 18 iunie fiind doar una din calendarul aniversar de 20 de ani al operatorului. Orange intentioneaza sa continue cu publicarea ofertelor aniversare pana in data de 25 iunie, asa ca aveti timp sa va bucurati de oferta disponibila pentru 18 iunie, cat si de cele care vor fi anuntate de operator in zilele urmatoare.

Pentru a va bucura de promotiile pe care Orange le are in 18 iunie, sau alte zile, in campania sa aniversara, va trebui sa va logati in sectiunea Contul Meu, din website sau aplicatii. Puteti accesa in aceasta pagina ofertele exclusive ale zilei de 18 iunie, iar mai apoi va trebui sa va logati in sectiunea Contul Meu pentru a va putea bucura de promotiile exclusive care sunt disponibile pentru voi.

Daca tot va logati in sectiunea Contul Meu din website-ul Orange in data de 18 iunie, atunci ar fi bine sa profitati si de oferta de 20 GB de internet gratuit timp de 2 luni de zile. Va trebui doar sa activati acest bonus de internet in data de 18 iunie la Orange, iar el va fi alocat lunar timp de 2 luni pana la expirarea perioadei de 20 de zile, fiind consumat cu prioritate fata de traficul din abonament, sau cartela.

Orange 18 iunie oferte exclusive