Huawei 4D Touch a fost inregistrat ca marca

Huawei 4D Touch este o noua tehnologie pe care compania Huawei o are in momentul de fata in dezvoltare pentru viitoarele modele de smartphone-uri pregatite pentru lansare. Nu stim deocadamta ce va aduce nou functia Huawei 4D Touch, insa stim ca denumirea in sine seamana foarte bine cu cea 3D Touch pe care compania Apple o foloseste pentru terminalele iPhone.

Huawei 4D Touch ar putea fi o evolutie pentru sistemul 3D Touch asa cum il stim in momentul de fata, adica functii noi introduse pentru interactiunea cu ecranele smartphone. Acum 3D Touch permite interactiunea cu aplicatiile din iPhone prin apasarea puternica pe ecran, insa Huawei 4D Touch ar putea aduce noi metode de a interactiona cu aplicatiile dintr-un smartphone.

Denumirea Huawei 4D Touch ajunge in atentia noastra astazi multumita faptului ca este foarte similara cu cea 3D Touch folosita de catre compania Apple pentru iPhone. Daca Huawei 4D Touch va fi, sau nu, similara si in functionalitate nu stim deocamdata, dar cu siguranta vom afla poate chiar anul urmator, dupa ce Huawei o va lansa oficial cu vreun smartphone.

As vrea sa cred ca Huawei 4D Touch va reprezenta o evolutie pentru ideea de 3D Touch, asa cum o stim astazi, insa imi vine greu sa cred ca Huawei poate inova chiar atat de mult. Cred ca Huawei 4D Touch va fi doar un 3D Touch putin imbunatatit, dar ramane de vazut ce va avea diferit pentru a nu risca un “raspuns legal” din partea celor de la Apple.

Huawei 4D Touch