Prima Pagina Huawei Huawei 4D Touch a fost inregistrat ca marca

Huawei 4D Touch a fost inregistrat ca marca

Huawei 4D Touch este o noua tehnologie pe care compania Huawei o are in momentul de fata in dezvoltare pentru viitoarele modele de smartphone-uri pregatite pentru lansare. Nu stim deocadamta ce va aduce nou functia Huawei 4D Touch, insa stim ca denumirea in sine seamana foarte bine cu cea 3D Touch pe care compania Apple o foloseste pentru terminalele iPhone.

Huawei 4D Touch ar putea fi o evolutie pentru sistemul 3D Touch asa cum il stim in momentul de fata, adica functii noi introduse pentru interactiunea cu ecranele smartphone. Acum 3D Touch permite interactiunea cu aplicatiile din iPhone prin apasarea puternica pe ecran, insa Huawei 4D Touch ar putea aduce noi metode de a interactiona cu aplicatiile dintr-un smartphone.

Denumirea Huawei 4D Touch ajunge in atentia noastra astazi multumita faptului ca este foarte similara cu cea 3D Touch folosita de catre compania Apple pentru iPhone. Daca Huawei 4D Touch va fi, sau nu, similara si in functionalitate nu stim deocamdata, dar cu siguranta vom afla poate chiar anul urmator, dupa ce Huawei o va lansa oficial cu vreun smartphone.

As vrea sa cred ca Huawei 4D Touch va reprezenta o evolutie pentru ideea de 3D Touch, asa cum o stim astazi, insa imi vine greu sa cred ca Huawei poate inova chiar atat de mult. Cred ca Huawei 4D Touch va fi doar un 3D Touch putin imbunatatit, dar ramane de vazut ce va avea diferit pentru a nu risca un “raspuns legal” din partea celor de la Apple.

Huawei 4D Touch

 • Mr. Tambourine Man

  Ia stați un pic…
  Pai nu Huiavei au inventat Fors Taci, cu 7 zile înainte de Apple?
  Adică nu de la mâncători de orez a copiat Apple aceasta tehnologie revoluționara??

 • Srb Srb

  Force touch este pe apple watch 3d touch pe iphone

 • guest.

  Ba da – si or sa copieze si patru De taci .
  Iar le-au luat mancatorii de orez fata, oilor de la Apple .
  O sa se imbolnaveasca oile de icter ca iar nu pot pretinde ca sunt primii la ceva.
  Dar lasa , ca or sa fie primii care or sa aiba un dock permanent pe iPhone , care acopera un sfert din ecran .
  Asa or sa poata zice si ei ca au multi-window – pe o parte de ecran se uita la aplicatie si pe cealalta la comenzi .

 • zuzu

  Tamburel, stai linistit, 3d touch era dezvoltat de mult timp de apple. Huawei cu al lor 3d touch (care e limitat) doar s-au grabit sa le fure startul

 • Mr. Tambourine Man

  Spune-i asta retardd@tului de mai sus

 • Kfc

  Ba sluga, voiam sa te întreb… Mai stai in cușca la câine? 😂 Mai ai “dormitorul”ala de 3 metrii patrati? Sau ti-au dat si tie voie in casă.

 • Srb Srb

  2m patrati…vezi ca ai alzheimer

 • Visan Teodor

  Va fi interesant de vazut ce presupune tehnologia respectiva si cum o vor implementa in telefoanele lor.

 • Visan Teodor

  Nu,de fapt Huawei au lansat pe piata un telefon cu tehnologia asta inainte ca iphone 6s sa fie lansat.Deci faza asta cu copiatul e doar in mintea unora.