Instagram – actualizarea noua a aplicatiei pentru iPhone

Aplicatia Instagram este cea mai mare platforma de partajare de poze, in afara Facebook, iar in cursul noptii trecute compania care o administreaza a lansat o actualizare menita sa imbunatateasca experienta de utilizare oferita utilizatorilor din lumea intreaga.

In versiunea disponibila de astazi, aplicatia Instagram ne aduce posibilitatea de a aplica filtre peste fetele noastre in selfie-urile facute singur, sau cu prietenii. Aceste filtre pentru fete sunt disponibile pentru orice fel de poze facute de catre noi, dar si pentru clipurile video inregistrate folosind Boomerang din aplicatia Instagra.

Daca noile filtre nu va apar inca, atunci ele vor fi disponibile in curand.

Introducing face filters in the camera, an easy way to turn an ordinary selfie into something fun and entertaining. Express yourself and have playful conversations with friends.

  • Tap the new face icon in the bottom right corner of the camera.
  • Use the front or back-facing camera — try them with Boomerang!
  • Send to friends or add to your story.

Acelasi changelog a fost publicat de catre compania Facebook si petnru versiune anterioara a Instagram, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

instagram actualizare noua iphone

Articolul precedenteMAG – Revolutia Preturilor cu reduceri bune
Articolul următorOnePlus 5 – Unboxing si imaginile Oficiale
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.