OnePlus 5 – Unboxing si imaginile Oficiale

OnePlus 5 are parte de un unboxing cu doar cateva ore inaintea prezentarii oficiale, o serie de imagini cu prototipuri fiind deasemenea publicate.

OnePlus 5 are parte de un unboxing cu doar o zi inainte ca evenimentul pentru prezentarea sa sa aiba loc, astfel ca putem vedea toate detaliile noului smartphone inaintea anuntului companiei OnePlus. Este surprinzator ca o persoana reusit sa publice imagini cu un unboxing al OnePlus 5, iar asta denota ca OnePlus vrea ca terminalul sa aiba parte de o audienta cat mai mare la prezentare.

Puteti vedea in imaginile de mai jos ca OnePlus 5 arata exact precum l-am vazut in foarte multe imagini aparute pana acum pe internet, el copiind intr-adevar camera duala si design-ul carcasei iPhone 7. Nu exista dubii in acest sens si cred ca mai toata lumea se astepta ca OnePlus 5 sa aiba intr-adevar elementele de design pe care le-am vazut la iPhone 7 Plus in toamna anului 2017.

Separat aflam ca OnePlus 5 are o camera duala formata dintr-un senzor de 16 megapixeli si unul de 20 de megapixeli, al doilea fiind telephoto, ca la iPhone 7 Plus. Senzorul de 16 megpaixeli are o camera Sony cu deschidere f/1.7, in timp ce al doilea este fabricat tot de Sony, dar cu deschidere f/2.6, deci vorbim despre calitate redusa pentru al doilea senzor al OnePlus 5.

OnePlus 5 – primul unboxing si primele imagini oficiale

 

OnePlus 5 unboxing imagini 1In stilul caracteristic al oricarui chinez care sustine ca a fost primul care a inventat ceva, presedintele OnePlus a afirmat ca OnePlus 5 trebuia sa fie al doilea smartphone cu camer aduala al companiei. OnePlus nu a implementat o camera duala in modelul din 2016 pentru ca ar fi avut costuri prea mari si ii multumeste companiei Apple ca a “educat” piata, iar OnePlus 5 are o camera duala.

Separat de astea, puteti vedea mai jos si multiple prototipuri ale OnePlus 5 pe care compania OnePlus le-a testat inaintea lansarii acestui smartphone. Vorbim despre o varietate de terminale OnePlus 5 care au totusi acelasi design, deci probabil difera unele dintre componentele interne ale dispozitivului, desi nu se stie clar care dintre ele ar fi.

“We were exploring dual cameras last year, but we knew the education cost would be too high. We have to thank Apple for educating the market for us. This is the highest resolution dual-camera system on a smartphone today.”

OnePlus 5 va fi prezentat oficial maine de catre compania OnePlus, iar conform datelor de pana acum, terminalul urmeaza sa coste minim 510 dolari, sau euro. Cu tot ceea ce aduce nou, pretul OnePlus 5 este totusi prea mare pentru o serie de smartphone-uri recunoscuta in principal pentru faptul ca este ieftina, asa ca va fi interesant de vazut reactia consumatorilor.

OnePlus 5 unboxing imagini

OnePlus 5 unboxing imagini 2

OnePlus 5 unboxing imagini 3

8 COMENTARII

  1. Abia o duc pe profit cred ca stau mai prosst ca Htc si tu zici ca poate cumpara o tara…poate Apple dar nu cred
    Deci nu degeaba au slapi din obor