Cumperi un Mac si primesti un espressor cadou

De-a lungul timpului am vazut foarte multe campanii pentru produsele companiei Apple, insa una de acum pentru Mac-uri este destul de neobisnuita. Mai exact, in momentul in care cumperi un MacBook de la cei de la eMAG, toate produsele din campanie fiind listate in aceasta pagina, primesti cadou si un espressor Tassimo de la magazinul online.

In general, am vazut multe promotii la Mac-uri in care erau oferite huse, HDD-uri externe, sau diverse alte accesorii, dar aceasta este prima oara cand vad un espressor oferit cadou. Nu pot spune ca promotia este un proasta, dar cu siguranta este diferita fata de ceea ce se ofera in mod obisnuit pentru un laptop, dar probabil unii clienti vor fi bucurosi sa primeasca un espressor.

Voi ce parere aveti despre aceasta idee a celor de la eMAG ?

mac espressor cadou

Articolul precedentiPhone 8 – asa va arata Design-ul Final – VIDEO
Articolul următorHTC U11 intrece Samsung Galaxy S8 in autonomie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.