iPhone 8 – asa va arata Design-ul Final – VIDEO

iPhone 8 in Romania este departe de lansare, dar viitorul sau design final apare astazi intr-un concept foarte bine realizat de catre un grafician.

18

iPhone 8 in Romania nu va ajunge prea curand, dar azi vedem intr-un final design-ul final prezentat intr-un concept care ne prezinta cat se poate de clar cum va arata iPhone 8 in momentul in care va fi lansat pe piata. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata iPhone 8 in versiunea finala de design, singura exceptie fiind flash LED-ul, care se pare ca va fi integrat intre cei doi senzori de imagine ai camerei duale si separat, cum se intampla la iPhone 7 Plus.

Separat de aceasta diferenta, intregul design al iPhone 8 va arata asa precum il puteti vedea acolo, ar multumita celor de la Apple putem vedea si cum arata iOS 11 ruland pe el. Desigur ca specificatiile fanteziste privind RAM-ul n-au nicio legatura cu realitatea si desigur ca acele culori albe pentru carcasa nu vor exista, insa acum ne este prezentat cum va arata iPhone 8 in versiunea finala.

In ceea ce priveste ecranul iPhone 8, eibine acest concept prezinta relativ bine noutatile, deoarece nu se stie sigur daca Apple va avea o portiune speciala in panoul frontal pentru camera, difuzor si senzori. Exista posibilitatea ca panoul frontal al iPhone 8 sa aiba aceste componente implementate la fel precum in cazul vechilor modele, dar exista posibilitatea ca acea zona urata sa fie delimitata acolo, desi nu se stie sigur.

Separat de aceste incertitudini, iPhone 8 va arata cum il vedeti in clipul video concept de mai jos.