HTC U11 intrece Samsung Galaxy S8 in autonomie

HTC U11 intrece fara drept de apel Samsung Galaxy S8 in ceea ce priveste autonomia bateriei, iPhone 7 si Huawei P10 cazandu-i deasemenea victime.

HTC U11 are o autonomie a bateriei ce o depaseste pe cea inregistrata de catre Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, iPhone 7 si toate smartphone-urile Android de pe piata. In imaginea de mai jos puteti vedea o comparatie intre autonomia bateriei HTC U11, cea a Samsung Galaxy S8 si a restului smartphone-urilor, iar rezultatul este unui impresionant.

HTC U11 are o baterie de 3000 mAh, cu cativa zeci de mAh mai mare decat cea a iPhone 7 Plus, dar egala cu cea a Samsung Galaxy S8. In testul realizat pentru autonomia HTC u11 se poate observa cat se poate de clar faptul ca iPhone 7 Plus ii este superior cu doar o diferenta de 2 minute, insa diferenta fata de Samsung Galaxy S8, care are aceeasi baterie, este de 41 de minute.

Samsung Galaxy S8 Plus inregistrat un rezultat si mai prost decat HTC U11, fiind cu o ora in urma smartphone-ului produs de catre taiwanezii de la HTC. iPhone 7 este chiar mai departe de HTC U11, o diferenta de 1 ora si 17 minute existand intre cele doua terminale, deci Samsung Galaxy S8 sta totusi destul de bine cu rezultatul inregistrat in acest test.

HTC U11 intrece Samsung Galaxy S8 in autonomie

Ca sa fiu complet sincer, avand in vedere ca HTC U11 ruleaza Android si are aceeasi baterie ca Samsung Galaxy S8, nu ma asteptam sa-l intreaca in autonomie. Mai mult decat atat, nu ma asteptam sa fie atat de aproape de iPhone 7 Plus in autonomie, iar aici principalul dezavantaj al HTC U11 este tot sistemul de operare Android si componentele diversificate, cum se intampla si la Samsung Galaxy S8.

Totusi, acest rezultat ar putea convinge unele persoane ca merita sa isi ia gandul de la Samsung Galaxy S8 pentru un HTC U11 in toamna acestui an. Exista desigur posibilitatea ca autonomia Samsung Galaxy S8 sa fie imbunatatita prin actualizari software, dar e putin probabil sa o ajunga pe cea a HTC U11, dar despre intrecut nici nu mai poate fi vorba.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 a fost depasit, HTC U11 mai are doar doi rivali in toamna, iPhone 8 si Google Pixel 2, iar primul l-ar putea intrece.

HTC U11 autonomie baterie