Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – probleme mari cu productia de componente

iPhone 8 – probleme mari cu productia de componente

iPhone 8 nu va avea parte de o lansare usoara, producatorii de componente pentru noul smartphone anuntand deja ca au mari probleme in a respecta comenzile primite. Cei din Taiwan se plang de faptul ca in S2 2017 nu pot acoperi cererea de ecrane, memorii, baterii si camere pentru producatorii de smartphone-uri, inclusiv Apple cu al sau iPhone.

Stim deja de cateva luni ca vor exista probleme cu productia de componente pentru iPhone 8, iar informatiile azi vin doar sa confirme ceea ce s-a spus. Stim ca Apple a cerut ca unele componente ale iPhone 8 sa fie produse inca din iunie, dar chiar si asa nu se stie daca vor exista suficiente pentru a produce numarul de unitati pe care Apple il vrea pentru lansare.

Apple vrea ca productia iPhone 8 sa inceapa in luna august, cel mai tarziu, deci pana atunci toate componentele trebuie sa ajunga la Foxconn pentru initierea productiei. Nu se stie cate unitati ale iPhone 8 va putea fabrica Apple pentru lansarea din septembrie sau octombrie, dar probabil nu vorbim despre la fel de multe terminale precum si-ar dori.

Apple s-a cam chinuit in ultimii ani cu productia terminalelor iPhone inaintea lansarii, iar in 2017 va lansa iPhone 7S, iPhone 7S Plus si iPhone 8, toate cu multe componente noi. Daca pentru primele doua exista multe componente de la iPhone 7 si iPhone 7 Plus care pot fi reciclate, problemele mult mai mari vor fi la iPhone 8, care va fi aproape in totalitate schimbat.

“Demand for handset components will increase significantly, and may result in shortages. Design-in of larger memory capacity, high-density batteries, high-resolution cameras as well as dual-lens camera modules have resulted in shortages of these key components. A significant increase in the use of 18:9 panels and Type-C interface solutions has also raised concerns of supply uncertainty for related parts in the second half of the year.”

iphone 8 probleme productie

 • Srb Srb

  Nu ma intereseaza,,,deja am rezervat 2 bucati din primele ce vor intra in RO

 • Alex S.

  😂😂😂

 • Pe cale oficiala, sau neoficiala ?

 • Srb Srb

  oficiala, prin apcom

 • sawrl

  the same marketing sh*t every year…

 • Ah, nu stiam ca iau precomenzi asa devreme.

 • Catalin Petrisor

  Vise placute dle Srb Srb😂

 • Srb Srb

  eee 🙂 acum intelegi si tu…….ma stie omul, si anul trecut mi-a venit la 1 noaptea in ziua lansarii jet black

 • Srb Srb

  oricum in fiecare an, imi zice ca primele “minim” 40-50 bucati sunt rezervate tot asa pt managerii de magazine vodafone emag etc..

 • Srb Srb

  da si anul trecut visam la prima ora in noaptea lansarii cu jet black in mana
  Relatiile in RO au prioritate mai mare decat orice precomanda pe site sau in magazin

 • shapk

  Asa se intampla cand nu prea produci nicio componenta pentru produsele tale… Cum poti depasi tehnologic ceilalti producatori de smartphone daca de la ei iei unele componente? 😂😂😂

 • Flash

  deci iPhone 7s si 7s plus sunt cam refurbished. buna treaba !

 • BLiviu

  :-)))) eu anul trecut lam rezervat in romania pe site romanesc,adevaratca nu jetblack , ci silver , in 19 sept lam avut . Tot e bine

 • Viorel Predatorul

  Same old story…

  Consecința: oamenii se vor grăbi să facă precomandă cât mai rapid, ca să nu aștepte 3 luni de “lipsă de stocuri”, şi așa vor apărea precomenzi fantastice. Așa vor apărea și cifre mari de vânzări în primul weekend, și așa se creează ideea că iPhone este cel mai dorit smartphone.
  Apple are talentele sale, și nu putem să negăm asta.