Samsung Galaxy Note 8 – cand va fi lansat ?

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Samsung in august, dupa o prezentare care ar avea loc in a treia saptamana a lunii.

Samsung Galaxy Note 8 este cel mai asteptat smartphone Samsung al verii, desi compania coreeana mai are pregatit cel putin un nou terminal nou pentru lansare in urmatoarele saptamani. Samsung Galaxy Note 8 are ca data de prezentare zvonita prima zi a IFA Berlin 2017, insa conform unei persoane care ar avea date din interiorul Samsung, planurile ar fi altele.

Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa fie prezentat de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte care ar putea avea loc la New York in cea de-a treia saptamana a lunii august. Vorbim aici despre perioada 17 – 21 august, adica o saptamana in care cei de la Samsung ar urma sa prezinte lumii intregi Samsung Galaxy Note 8, succesorul unul smartphone cu adevarat exploziv.

Anul trecut Samsung Galaxy Note 7 a fost prezentat in aceeasi perioada, asa ca o prezentare pentru Samsung Galaxy Note 8 in luna august este perfect plauzibila. Samsung ar putea invita cateva sute de jurnalisti in New York pentru a dezvalui Samsung Galaxy Note 8 lumii intregi si stim deja ca foarte multa lume asteapta cu mare interes aparitia viitorului smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 – cand va fi lansat ?

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa includa un nou chip Qualcomm Snapdragon 836, cu o iteratie mai nou decat cel integrat in Samsung Galaxy S8 de catre coreeni. Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa includa deasemenea 6 GB RAM, cresterea fiind oferita pentru a imbunatati performantele generale, o problema majora a Samsung Galaxy S8 fiind mentinerea aplicatiilor deschise in fundal.

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea o camera duala, aceasta fiind formata dintr-un senzor de 12 megapixeli si un senzor de 13 megapixeli. Cel de-al doilea ar urma sa fie telephoto cu zoom optic de pana la 3X, deci Samsung Galaxy Note 8 va avea cu siguranta o functie bokeh pe care o regasim in iPhone 7 Plus, dar mai nou inclusiv in OnePlus 5.

Despre pretul Samsung Galaxy Note 8 nu se stie deocamdata nimic, dar ne putem astepta ca el sa fie mai mare decat cel al modelului anterior, multumita noului ecran Infinity. Samsung Galaxy Note 8 ar putea costa 850 – 900 de euro in versiunea cea mai ieftina, dar petul va trece de 1000 de euro pentru versiunile cu 128 GB, sau 256 GB spatiu de stocare.

Samsung Galaxy Note 8 cand lanseaza

2 COMENTARII

  1. Am citit cateva comentarii ale tale si observ ca ai unele fixatii.Una dintre ele e cea legata de camera.Nu mai insista cu asta,se stie ca Samsung are ,in varfurile sale de gama,camere mai performante decat cele din terminalele iphone.