iPhone 8 – tehnologia Touch ID ramane un mister

iPhone 8 inca nu are tehnologia Touch ID definitivata de catre compania Apple, trei optiuni ramanand posibile, una urmand a fi aleasa in iunie.

iPhone 8 incare nu ar avea definitivate toate detaliile privind productia, compania Apple parand sa nu fi stabilit deocamdata in ce fel va implementa Touch ID pentru clienti. Un analist american care a discutat cu parteneri ai companiei Apple sustine ca pana la sfarsitul lunii iunie inca mai exista trei optiuni pentru implementarea Touch ID in iPhone 8 dintre care Apple mai poate alege.

Pentru integrarea Touch ID in ecranul iPhone 8, analistul descrie fie o solutie optica, fie o solutie ultrasonica, fie o solutie cu tehnologie prin infrarosu. Indiferent de solutia pe care compania Apple ar urma sa o foloseasca pentru Touch ID in iPhone 8, este clar ca nu vom avea cititorul de amprente integrat in carcasa, sau daca va plac teoriile neobisnuite, in butonul Power.

Indiferent de solutia aleasa pentru implementarea Touch ID in carcasa iPhone 8, compania Apple ar urma sa se confrunte cu o intarziere de pana la 2 luni in productia terminalului. Analistul estimeaza faptul ca Apple ar putea produce pana in 46 de milioane de terminale iPhone 8 in cursul acestui an, dar cifra depinde de numarul de componente care ar putea fi disponibile.

iPhone 8 – tehnologia Touch ID ramane un mister

Combinand aceasta cifra de terminale iPhone 8 cu cea vehiculata pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus, compania Apple ar putea ajunge sa vanda 90 de milioane de iPhone-uri in T4 2017. Aceasta ar fi o realizare impresionanta pentru cei din CUpertino, care in T4 2016 au vandut 78 de milioane de unitati ale iPhone, iar iPhone 8 ar putea creste substantial aceasta cifra.

Desi iPhone 8 poate ajuta la cresterea vanzarilor iPhone in T4 2017, pentru T3 2017 compania Apple ar trebui sa se multumeasca cu vanzarile pe care le pot genera iPhone 7S si iPhone 7S Plus. Mai nimeni nu mai acorda sanse unei posibile lansari a iPhone 8 in luna septembrie a acestui an, toti partenerii Apple sugerand faptul ca nu exista suficiente componente.

Din pacate pentru cei de la Apple, ambitiile de a aduce iPhone 8 foarte repede pe piata se vor sfarsi cu o lansare palida a iPhone 7S si iPhone 7S Plus. Desi aceste produse vor ajunge inaintea iPhone 8 pe piata, majoritatea utilizatorilor vor astepta lansarea acestui din urma terminal, asa ca Apple ar putea avea probleme serioase in a arata lumii ca terminalele au succes.

iPhone 8 touch id mister