Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – tehnologia Touch ID ramane un mister

iPhone 8 – tehnologia Touch ID ramane un mister

iPhone 8 inca nu are tehnologia Touch ID definitivata de catre compania Apple, trei optiuni ramanand posibile, una urmand a fi aleasa in iunie.

iPhone 8 incare nu ar avea definitivate toate detaliile privind productia, compania Apple parand sa nu fi stabilit deocamdata in ce fel va implementa Touch ID pentru clienti. Un analist american care a discutat cu parteneri ai companiei Apple sustine ca pana la sfarsitul lunii iunie inca mai exista trei optiuni pentru implementarea Touch ID in iPhone 8 dintre care Apple mai poate alege.

Pentru integrarea Touch ID in ecranul iPhone 8, analistul descrie fie o solutie optica, fie o solutie ultrasonica, fie o solutie cu tehnologie prin infrarosu. Indiferent de solutia pe care compania Apple ar urma sa o foloseasca pentru Touch ID in iPhone 8, este clar ca nu vom avea cititorul de amprente integrat in carcasa, sau daca va plac teoriile neobisnuite, in butonul Power.

Indiferent de solutia aleasa pentru implementarea Touch ID in carcasa iPhone 8, compania Apple ar urma sa se confrunte cu o intarziere de pana la 2 luni in productia terminalului. Analistul estimeaza faptul ca Apple ar putea produce pana in 46 de milioane de terminale iPhone 8 in cursul acestui an, dar cifra depinde de numarul de componente care ar putea fi disponibile.

iPhone 8 – tehnologia Touch ID ramane un mister

Combinand aceasta cifra de terminale iPhone 8 cu cea vehiculata pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus, compania Apple ar putea ajunge sa vanda 90 de milioane de iPhone-uri in T4 2017. Aceasta ar fi o realizare impresionanta pentru cei din CUpertino, care in T4 2016 au vandut 78 de milioane de unitati ale iPhone, iar iPhone 8 ar putea creste substantial aceasta cifra.

Desi iPhone 8 poate ajuta la cresterea vanzarilor iPhone in T4 2017, pentru T3 2017 compania Apple ar trebui sa se multumeasca cu vanzarile pe care le pot genera iPhone 7S si iPhone 7S Plus. Mai nimeni nu mai acorda sanse unei posibile lansari a iPhone 8 in luna septembrie a acestui an, toti partenerii Apple sugerand faptul ca nu exista suficiente componente.

Din pacate pentru cei de la Apple, ambitiile de a aduce iPhone 8 foarte repede pe piata se vor sfarsi cu o lansare palida a iPhone 7S si iPhone 7S Plus. Desi aceste produse vor ajunge inaintea iPhone 8 pe piata, majoritatea utilizatorilor vor astepta lansarea acestui din urma terminal, asa ca Apple ar putea avea probleme serioase in a arata lumii ca terminalele au succes.

iPhone 8 touch id mister

 • Srb Srb

  Superb. Apple frate si nu tomberoane si mizeriile lor impreuna cu clanul maimutelor

 • V.P

  Cu alte cuvinte nu au reusit sa intergreze senzorul de amprenta in ecran , asta e grav !!

 • Matei G

  Foarte grav!

 • Viorel Predatorul

  Iphone 8 va avea senzorul de amprente în carcasă, în logo-ul Apple.

 • amfetamin

  De unde ai dedus asta? Au de ales între soluția optica,ultrasonica și infrarosu,TOATE implementate in ecran! O vor alege pe cea mai buna și cu asta basta.

 • amfetamin

  Vezi ca-l confunzi cu Note 8.😉

 • V.P

  Pai scrie foarte clar ca vor intarzia lansarea iPhone-ului 8 cu pana la doua luni , ce intelegi prin asta ??

 • Srb Srb

  O intarziere la tine rezulta ca nu au reusit?????
  DOAMNE IA-MA ACUM !!!!!!!

 • sawrl

  :))

 • V.P

  O intarziere de pana la DOUA luni ma duce cu gandul la incapacitatea lor de a implementa cu succes o tehnologie ,, cum bine stim Apple precum Samsung au probleme cu implementarea Touch iD in ecranul iPhone-ului 8 , excludem incapacitatea partenerilor de a livra numarul x de terminale pentru ca in situatia asta vorbim despre o lansare la timp dar cu stocuri insuficiente , eu asa gandesc !!

 • Srb Srb

  una este intarzierea pt ca implementarea a fost tarzie si alta este “NU AU REUSIT”
  tocmai articolul spune ca au reusit dar nu este clar pt ce tehnologie vor opta. Zvonul nu este de azi lansat…
  Inca 1data, o interziere trebuie sa fie de la o data OFICIALA data. Noi nu avem nicio data oferita de Apple. poate ei vor lansa in 2018

 • V.P

  iPhone aniversar in 2018 ? Pai cum nu este clar pe ce tehnologie sa merga ? Pai atunci ce cauta vechiul Touch iD in iPhone 7S .
  Apple se joaca cu tehnologiile si nu stie pe care sa mearga , pai din cauza asta intarzie Apple lansarea din toamana 😂😂😂

 • ibadea

  7s si 7s plus se vor vinde ca si anul trecut in ziua lansarii, iar in functie de disponibilitate iphone 8 poate sa dubleze vanzarile, oricum va fi noua nebunie de craciun.

 • Srb Srb

  Da probabil fac teste care este mai sigura si rapida cea ultrasonica sau optica etc. apple chiar testeaza si nu le arunca sa fie acolo ca la altii
  Legal o intarziere se poate numi astfel atunci cand deja ai o data oficiala si nu ai respectat-o

 • BurN®

  Pai Apple nu le arunca toate grămada într-un telefon ca și samsung.

 • Popescu Cristi

  Mar stricat:)))

 • Popescu Cristi

  Se supara fanii marului pe tine

 • Viorel Predatorul

  La fel cum aș confunda Dacia Duster cu un Porsche Cayenne :)))
  Ar trebui prea mult whiskey ca să fac asemenea confuzii…

 • amfetamin

  Pai logic,ca dacă îl trânteau pe spate in carcasa îl scoteau deja pe banda rulantă,nu mai era atâta tevatură și întârziere. Cum zice și Srb,o întârziere la tine rezulta ca nu au reușit? Ar fi fost bine dacă și Samsung întârzia cu 2 luni lansarea lui Note 8 dar băgau amprenta in ecran dar ma tem ca nici atunci nu reuseau,doar sa fie ei primii aia contează,indiferent cum va arăta produsul final,uite unde i-a adus graba asta cu Note 7.

 • Kfc

  Daca ar fi vrut doar “sa fie ei primii” cum zici tu, atunci am fi gasit senzorul de amprenta implementat in S8.
  Poti avea putina logica in afirmatii sau hate-ul este mai presus?