Presedintele Apple isi pierde sustinerea in randul angajatilor

Presedintele Apple, Tim Cook, si-a pierdut in cursul anului 2016 o parte din increderea pe care angajatii i-o acorda pentru ceea ce face in fruntea companiei. Vorbim despre un studiu realizat pentru presedintii de companii americane care au cea mai mare sustinere din partea angajatilor, Tim Cok cazand de pe locul 8 in 2015 pe locul 53 in 2016.

Conform acestui studiu, Tim Cook are un nivel de sustinere de 93% din partea angajatilor sai, acesta ramanand la un nivel foarte ridicat, dar sub cel al altor presedinti ai competitorilor. Mark Zuckerberg se bucura de increderea a 98% dintre angajatii companiei Facebook, in timp ce presedintele Google se bucura de increderea a 96% dintre anajatii companiei.

Caderea de 45 de locuri a lui Tim Cook ar putea avea legatura cu modul in care a ales el sa conduca Apple in ultimul an de zile. Produsele si serviciile lansate de Apple, modificari in salarizare si beneficii pentru angajati, plus cine stie ce alte dispute interne, ar fi afectat nivelul de incredere pe care presedintele companiei Apple il are in randul angajatilor.

Cei care au realizat studiul spun ca nivelul mediu de incredere al angajatilor in presedintele unei companii americane este de 67%, deci Tim Cook este cu mult sub medie. Totusi, el pierde in fata presedintlor Facebook, Microsoft, sau Google, acolo presedintii parand sa vina mai bine in intampinarea nevoilor clientilor pentru a avea parte de sustinerea lor.

Tim Cook incredere angajati Apple