OnePlus 5 vs iPhone 7 Plus – comparatia camerei

OnePlus 5 este prezentat intr-o comparatie detaliata a camerei cu iPhone 7 Plus, el castigand unele dintre testele in care este verificat.

OnePlus 5 a fost prezentat oficial seara trecuta de catre compania OnePlus, iar noi avem ocazia de a vedea ce face aceasta noua clona a iPhone 7 Plus cu noua sa camera duala. Cei de la OnePlus au pus noua camera duala a OnePlus 5 in centrul atentiei campaniei de promovare pentru terminal, iar asta desi ea este practic o copie destul de fidela a camerei integrate in iPhone 7 Plus.

Desi OnePlus 5 cloneaza multe elemente din design-ul iPhone 7 Plus, in ceea ce priveste camera, exista totusi cateva imbunatatiri destul de importante. Mai exact, OnePlus 5 depaseste iPhone 7 Plus in ceea ce priveste inregistrarea de poze, dar asta doar in anumite conditii si doar in functie de preferintele fiecaruia cu privire la modul in care ar trebui sa arate pozele.

OnePlus 5 pierde fara discutie in fata iPhone 7 Plus and vine vorba despre inregistrarea de clipuri video, iar in clipul de mai jos veti vedea de ce. Lipsa stabilizarii optice este una dintre principalele probleme ale camerei OnePlus 5, insa ea sufera la inregistrarea video si de o calitate redusa pentru imaginile redate pe ecran, dar nu si in ceea ce priveste zoom-ul optic.

OnePlus 5 vs iPhone 7 Plus – comparatia camerei

OnePlus 5 se descurca mai bine decat iPhone 7 Plus in ceea ce priveste inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta. Aici noua camera duala a OnePlus 5 pare sa poata capta poze mai bune cand lumina nu este chiar atat de puterniac, aceasta fiind o surpriza majora daca ne gandim cat a investit Apple in imbunatatirea camerei iPhone 7 Plus inaintea lansarii oficiale.

Cand vine vorba despre camera frontala, cea a OnePlus 5 are rezultate mixte, in conditii de luminozitate buna ea nefiind chiar atat de grozava. Cand trecem totusi la o comparatie a pozelor facute in conditii de luminozitate scazuta, camera duala a OnePlus 5 se descurca mult mai bine decat cea a iPhone 7 Plus, deci utilizatorii vor avea parte de selfie-uri mai reusite.

Desi vorbim despre un OnePlus 5 care costa numai 470 de euro, smartphone-ul ofera totusi o serie de functii extrem de interesante intr-un pachet foarte ieftin. Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam ca OnePlus 5 sa intreaca iPhone 7 Plus din vreun punct de vedere intr-o comparatie a camerelor, dar iata ca acest lucru se intampla si este imbucurator.