Tinerii americani fac zeci de mii de dolari din repararea iPhone

Unii tineri americani sunt foarte inventivi, iar multumita inteligentei lor ajung sa faca si cateva zecii de mii de dolari in vacanta de vara, totul doar reparand terminale iPhone. O celebra publicatie americana a discutat cu unul dintre acesti tineri, care a castigat 24.000 de dolari in cursul anului trecut doar din repararea terminalelor iPhone ale companiei Apple.

Conform acestuia, el repara aproximativ 9 terminale iPhone pe zi, in principal schimbandu-le ecranele crapate, deci castiga cam 8000 de dolari pe luna. Pentru a inlocui ecranul crapat al unui iPhone 7 Plus tanarul cere nu mai putin de 190 de dolari, o suma destul de mare, dar totusi mai mica decat cea perceputa de catre Apple, sau partenerii autorizati sa repare iPhone.

Un alt tanar a afirmat ca repara de 3 ani terminale iPhone si a renuntat sa mai lucreze pentru tatal sau, deoarece facea mai multi bani reparand terminalele iPhone. Acesta a afirmat ca a invatat sa repare terminalele iPhone uitandu-se la clipuri video de pe YouTube, dar a recunoscut si ca a stricat mai rau unele unitati ajunse la reparat, fiind nevoit sa ramburseze contravaloarea lor catre clienti.

Se pare ca tot mai multi tineri aleg sa munceasca in vacanta de vara pentru a putea castiga bani din repararea de terminale iPhone, iar asta sugeraza faptul ca ideea este profitabila. Castigand 24.000 de dolari in doar trei luni de zile cu siguranta este o afacere buna pentru oricine, iar asta le-ar putea da curajul si altor persoanes a inceapa sa repare temrinale iPhone in timpul liber.

Problema este ca multi dintre acesti tineri sunt lipsiti de experienta la inceput, iar ei nu pot calibra ecranele iPhone cum trebuie, le elimina rezistenta la apa si pot bloca in totalitate butonul Home cu Touch ID.

“Sometimes when your friends are all out there catching really nice waves; it can be really frustrating. On the other hand, there’s the $189.99 he charges to repair a cracked iPhone 7 Plus, and his close to $24,000 in revenue last summer fixing as many as nine smartphones a day, he says. “I love to work.”

iPhone reparare tineri