Snapchat anunta lansarea Snap Map

Snapchat a lansat in cursul acestei zile Snap Map, o harta accesibila de catre toti utilizatorii platformei pentru a permite vizualizarea de snap-uri din diverse locatii de pe glob. Snapchat spune ca Snap Map ii va ajuta pe utilizatorii sai sa descopere poze interesante din diverse locatii de pe planeta, fie ca este vorba despre evenimente sportive, evenimente importante si multe altele.

Utilizatorii care partajeaza snap-uri prin reteaua Snapchat au si locatia asociata cu acea poza sau clip video, iar Snap Map va permite descoperirea lor oriunde pe planeta. Mai mult decat atat, Snap Map le va permite utilizatorilor Snapchat sa isi partajeze propria locatie astfel incat prietenii lor sa o poata vedea in cazul in care va fi partajata.

Desigur ca Snapchat permite partajarea locatiei prin Snap Map doar catre persoanele pe care le alegem noi, deci nu va vedea oricine unde ne aflam intr-un moment, sau altul. Pentru ca snap-urile partajate de catre noi sa apara pe Snap Map este totusi necesar ca ele sa fie incluse in stories, deci altfel nu vor fi vizibile pentru intreaga lume.

Din pacate noua functie Snap Map a celor de la Snapchat este acunsa intre meniurile aplicatiei, ea putand fi accesata din meniul principal cu un gest de ciupire. Snap Map este o noua tentativa a celor de la Snapchat de a tine utilizatorii ocupati in aplicatie intr-o perioada in care pana si Instagram a intrecut-o cu functii furate chiar de la ea.

“With the Snap Map, you can view Snaps of sporting events, celebrations, breaking news, and more from all across the world. If you and a friend follow one another, you can share your locations with each other so you can see where they’re at and what’s going on around them! Plus, meeting up can be a cinch. Only the people you choose can see your location — so if you’re friends with your boss, you can still keep your location on the down low during a “sick day”. Snaps you submit to Our Story can still show up on the Map, though!”

 

https://www.youtube.com/watch?v=bvl82FfnUvw