iPhone 8 – macheta ce prezinta versiunea finala

iPhone 8 este prezentat intr-o noua macheta care ar trebui sa ne arate versiunea finala a design-ului pentru noul smartphone al Apple.

iPhone 8 ne este din nou adus in atentie multumita nuei machete care a fost realizata in baza schitelor preluate de la partenerii asiatici ai companiei Apple. Macheta incearca sa ne prezinte design-ul final pe care iPhone 8 il va avea, el fiind similar cu cel pe care l-am vazut deja intr-o varietate de concepte, sau schite aparute in ultimele saptamani pe internet.

Desi vorbim doar despre o macheta a iPhone 8, puteti observa ca ea a fost realizata suficient de bine astfel incat sa ne prezinte inclusiv detalii in relief privind schimbarile de design. Prima schimbare pentru design-ul iPhone 8 pe care o putem vedea de la bun inceput are legatura cu partea frontala superioara, unde exista camera frontala si senzorii sai.

Putem observa din nou ca iPhone 8 ar urma sa aiba acolo o portiune speciala care taie ecranul pentru a avea aceste componente, inclusiv difuzorul. Ecranul iPhone 8 ar urma sa inconjoare aceasta portiune a panoului frontal, insa nu se stie cum ar putea fi afisate informatiile daca status bar-ul nu va mai fi unul intreg, ci taiat in jumatate de catre respectivele componente.

iPhone 8 – macheta ce prezinta versiunea finala

Pentru carcasa iPhone 8 putem observa ca avem o camera duala verticala in care este integrat si flash LED-ul dispozitivului, asa cum ne-au spus zvonurile. Partea si mai buna este ca nu vedem vreo taietura speciala pentru Touch ID in aceasta macheta a iPhone 8, asa ca putem spera in continuare ca Apple va integra cititorul de amprente in ecran si nu in carcasa.

In ceea ce priveste butoanele, cel Power al iPhone 8 pare a fi mai mare decat butonul intregrat in actualele modele de smartphone-uri ale companiei Apple. Desigur ca vorbim despre o macheta si nimeni nu stie sigur ca iPhone 8 va avea un buton atat de mare, dar orice este posibil, mai ales ca se sugereaza o integrare a unui cititor de amprente in el.

Aceasta macheta a iPhone 8 ne arata exact ceea ce am vazut pana acum in atat de multe imagini, dar si in alte machete fabricate in baza schitelor celor de la Apple. Teoretic acesta ar trebui sa fie design-ul final al iPhone 8, dar singura necunoscuta ramane in partea superioara a panoului frontal unde se afla camera, difuzorul si senzorii.

https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/877261813666238465