Prima Pagina Apple Cum pacalea Steve Jobs compania Apple

Cum pacalea Steve Jobs compania Apple

Steve Jobs este recunoscut ca fiind unul dintre oamenii cu care se lucra destul de dificil, dar caruia ii si placea sa incalce regulile oricand avea ocazia. Probabil multi dintre voi stiti deja ca Steve Jobs parca intotdeauna pe locul pentru persoane cu dizabilitati in parcarea companiei Apple, insa asta nu e singura regula pe care presedintele celor de la Apple o incalca.

Conform fostului vicepresedinte senior al Apple, Scott Forstall, Steve Jobs avea inclusiv obiceiul de a manca gratuit la restaurantul din interiorul campusului Apple din Cupertino. Desi fiecare angajat trebuia sa plateasca masa zilnica, care costa cam 8 dolari tot timpul, Steve Jobs reusea sa manance gratuit in fiecare zi, lucru detaliat de Forstall in interviul de mai jos.

Mesele zilnice erau platite de catre angajati folosind cartela cu care aveau acces in campului Apple si diversele camere din interiorul sau. Apple a gandit acest sistem pentru ca angajatii sa nu piarda mult timp asteptand la coada pentru mancare, scanarea card-ului generand in debit pentru mancare, care era retras din salariul lunar al fiecarui angajat.

Steve Jobs avea un salariu anual de 1 dolar in cadrul Apple, dar totusi manca zilnic folosind cardul de acces pe care il avea pentru a intra in campus. Desigur ca el avea cel mai probabil gratuitate la tot ceea ce oferea Apple, in calitate de presedinte al companiei, insa Scott Forstall isi aminteste cu amuzament cum Steve Jobs pacalea Apple tot timpul si manca gratuit.

“He and I would go to lunch at the cafeteria at Apple all the time, and he would insist on paying. I was like, you’re paying me enough that I can afford the $8 lunch, but he’d always — if he got his food before, he’d wait at the line for me to get up there, and he’d pay. And he made it so you could pay with your badge. So you’d come up there and you’d badge in, and it would be directly withdrawn from your paycheck. “Somehow, I was like, ‘Why are you — I mean, like, really, go sit down. I’ll be out there. I feel like an ass while you’re sitting there waiting for me, and I feel like I can’t get any long-cooking food,’ and he said, ‘No, no, no. This is great. I only get paid $1 a year. I don’t know who’s paying every time I badge.’ He was a multibillionaire scamming Apple!”

 • neogeox

  Cred ca de aia a si facut cancer la pancreas,Dumnezeu te pesepseste 😋

 • Has A

  Cea ce a facut el a Revo..si va ramane o istorie. pacat ca a murit !! iphone 8 ar fi SF ! cu Tim apple va deveni ca Nokia sau BlackB..!

 • Srb Srb

  Apple ar fi devenit pana acuma precum Nokia (wtf a dead de 5-6 ani)…tocmai cu Tim a ajuns cu valoarea companiei in top 1

 • ScH

  Asta este motivul pentru care Apple are sa se ducă in jos.

 • Mr. Tambourine Man

  Azi mâine o sa aflam ca fura hârtia igienica si săpunul de la baie. Zău, alte știri nu ai? Mai bagă ceva cu Samsung care “umilește” iPhone sau invers, sa ne înjuram un pic.

 • Srb Srb

  care este motivul?

 • amfetamin

  Și președintele Samsung mănâncă gratis la cantină… in penitenciar. Umbla vorba ca merge cam crăcănat și legănat când se aseaza la masă. 😁😁

 • Viorel Predatorul

  Vai, ce glumite (ne)bune… Rivalizezi cu prescolarii, amfetamine! Vrand nevrand, apare si Samsung in peisaj, indiferent de stiri. Fratele meu, dar ce ti-a facut Samsung asta??

 • Claudiu

  Srb tati, vad comentariile tale de ceva vreme si apreciez cumva fanatismul tău pt Apple, dar aici ai dat-o total in bara…Apple este unde este doar datorită lui Steve. Decand a murit nu a mai apărut absolut nimic nou si tocmai din aceasta cauza a ajuns Samsung atât de aproape. Nu înțeleg cum poti spune chiar tu prostia asta…păcat

 • Srb Srb

  Imi cer scuze dar cand faci dintr-o companie normala in cea mai mare de pe glob dupa ce moare dictatorul,nu poti sa mai zici nimic. Sa nu uitam cat de inchis era ios cu steve, nu aveam ctrl center,nu aveam open kit pt maps siri etc iar asta afecta f f rau ipad ce trebuia sa aiba de la bun inceput un ios aparte
  Apple watch are un viitor stralucit din punct de vedere al sanatatii.

 • Mr. Tambourine Man

  O fi de la orez, e constipat

 • criss

  Srb pe timpul lui Steve ios-ul era stabil și multe proiecte revoluționare la care alți încă visau ……un simplu exemplu de la Ip 3GS la Ip 4 de la plastic la aluminiu…. dar de 3 ani same sheet la design :))) dar vine acum Ip 8 cu același design 😉 eu nu mai văd nimic revoluționar….sau poate sunt eu prea plictisit de Ip.

 • Nu prea inteleg ce inseamna asta. Se inchide aplicatia din senin, sau ce se intampla mai exact ?

 • amfetamin

  Hai mai Viorele,ce ești așa serios? Facem și noi haz de necaz,sunt curios btw care merge crăcănat Cuculeț sau partenerul/a? 😁😁

 • Beelzaboot teriaksun

  eventual in loc de revolutie in fiecare an, nu ai vrea revolutie la fiecare 6 luni? vad ca esti hotarat

 • Viorel Predatorul

  😂😂😂

 • richard

  las ca si zeul vostru tot cracanat umbla dar by default tot timpul. cat despre marea realizare a lui Jobs privind mancarea gratis – poate manca resturile de la cantina 🙂

 • Mircea

  Na asta da știre. Înșela propria firmă mâncând din propria mâncare gratis…