Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – primele harti cu interiorul cladirilor

iOS 11 – primele harti cu interiorul cladirilor

iOS 11 are promisa din partea companiei o functie foarte interesanta care va permite vizualizarea de harti din interiorul cladirilor direct in aplicatia Apple Maps. Vorbim despre o tentativa a celor de la Apple de a ajunge din urma Google Maps cu aceasta functie, ea fiind disponibila incepand din iOS 11 pentru toti cei care vor alege sa foloseasca platforma celor de la Apple.

Desi in prima versiune beta a iOS 11 nu au fost disponibile hartile pregatite de catre Apple cu interiorul cladirilor, iata ca in cea de-a doua versiune beta ele au fost integrate. Vorbim despre harti pentru cateva aeroporturi si mall-uri care sunt acum disponibile in iOS 11 pentru toti cei care aleg sa foloseasca aplicatia Apple Maps in propriile terminale iPhone si iPad.

Deocamdata putem numara pe degete cladirile pentru care Apple Maps are harti ale interiorului in iOS 11, dar compania Apple promite sa integreze mult mai multe in curand. Totusi, pentru cele existente, compania Apple afiseaza in Apple Maps din iOS 11 informatii detaliate privind toate punctele de interes de la fiecare etaj in parte, cu informatii despre etajul la care se afla, sau ne aflam.

Pentru aeroporturi avem in Appel Maps din iOS 11 informatii privind zonele de check-in, zonele unde se face controlul de securitate, sau cele de imbarcare. Aplicatia Apple Maps din iOS 11 ne poate ajuta sa ajungem rapid la avion, navigand chiar si printr-un aeroport complex, asa ca hartile pot fi foarte utile.

Desigur ca Apple Maps trebuia sa aiba de mult aceste functii, nu abia acum cu iOS 11, dar este bine ca exista si nu, nu cred ca vom avea harti cu interiorul vreunul mall sau aeroport din Romania in urmatorii 2 – 3 ani.

iOS 11 harti cladiri aeroport

iOS 11 harti cladiri mall

 • corco

  Poate cu domeniul lui dragnea

 • serban07

  Degeaba dacă în 2017 nu poți folosi aplicația hărți fără conexiune la internet. Nu au implementat o posibilitate de a descărca hărțile pentru a naviga offline.

 • serban07

  Folosesc NAVIGON de câțiva ani cu hărți descărcate fără probleme. Dar Apple nu, ei nu pot face așa ceva la 10 ani de la lansarea primului iPhone

 • serban07

  Merg în concediu prin Europa, nu pot folosi aplicația Hărți, pentru că am nevoie de internet și Apple în 2017 îmi arată interiorul clădirilor prin Hărți. WOW