iPhone – cum conectezi orice card micro SD

Ai un iPhone si vrei sa conectezi un card microSD la el ? Ei bine exista o solutie pentru tine multumita companiei Leef care a creat un adaptor special.

iPhone nu este conceput pentru a conecta si citi carduri microSD, SD, sau orice fel de alte carduri, compania Apple interzicand in mod voit folosirea lor cu smartphone-urile sale. Desi Apple este incapatanata sa ofere aceasta functie doar pe iPad, exista o rezolvare pentru aceasta problema pe iPhone sub forma unui mic accesoriu numit Leef iAccess pe care il vedeti in imaginea de mai jos si il puteti gasi aici pentru achizitie.

Acest gadget de dimensiuni mici va permite sa conectati orice card microSD la iPhone, sau mai exact la orice iPhone care are port Lightning. Cu ajutorul unei aplicatii dezvoltate de catre cei de la Leef pentru iPhone veti putea stoca o varietate de date in mediul de stocare, eliberand astfel spatiu pretios din terminalele voastre.

Practic, Leef iAccess se conecteaza la iPhone prin portul Lightning al dispozitivelor noastre, iar un card microSD se introduce intr-un port special pozitionat in partea sa opusa. Accesarea datelor stocate in el Se face prin aplicatia speciala a celor de la Leef, pe care o puteti instala in iPhone-urile voastre folosind magazinul de aplicatii App Store al celor de la Apple.

iPhone – cum conectezi orice card microSD

iPhone card microSD iLeef

Dupa ce ati conectat cardul microSD la iPhone folosind Leef iAccess si ati deschis aplicatia celor de la Leef, veti putea copia in acel mediu de stocare orice doriti. Vorbim despre poze, filme, muzica, documente si orice fel de fisiere de acest tip, insa nu veti putea stoca aplicatii, acestea trebuind instalate exclusiv in mediul de stocare al iPhone.

 

Desi vorbim despre o limitare din acest punct de vedere, instalarea aplicatiilor trebuind facuta in iPhone si nu in acel card microSD. Partea buna este ca puteti stoca GB peste GB de muzica, filme, poze, sau orice fel de alte documente si le puteti accesa de pe acel card microSD fara sa va mai bateti capul cu memoria iPhone.

Puteti cumpara Leef iAccess din aceasta pagina, insa va trebuie si un card microSD pe masura pentru iPhone, el avand suport pentru carduri microSD de pana la 128 GB. Pentru a avea parte de cea mai buna experienta pentru accesarea sau copierea fisierelor din iPhone, va recomand un card precum cel din acesta pagina, orice alt card similar din clasa 10, sau chiar card-ul celor de la Leef pe care il puteti cumpara din aceasta pagina.

Desigur ca toate cele de mai sus se aplica inclusiv si pentru tabletele iPad. Aplicatia celor de la Leef o puteti descarca, in format universal, din App Store urmand acest link.