OnePlus 5 – intrece Galaxy S8 si iPhone 7 in performante

OnePlus 5 intrece Samsung Galaxy S8 in performante si ar urma sa intreaca inclusiv iPhone 7 Plus, un prim test dezvaluind acest lucru.

OnePlus 5 a fost prezentat oficial in cursul zilei de marti si vorbim despre un nou smartphone Android care are un pret de vanzare de doar 470 de dolari. OnePlus 5 este un smartphone Android premium care are componente de top, insa se pare ca are si performante de top, conform unui prim test de performante facut de catre un reviewer francez.

In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de performante are OnePlus 5 in comparatie cu Samsung Galaxy S8, terminalul reusind sa intreaca produsul celor de la Samsung. Vorbim despre o diferenta mare in performante in favoarea OnePlus 5, asa cum probabil se astepta foarte multa lume, avand in vedere cantitatea de RAM integrata in smartphone-ul chinezilor.

Puteti observa in clipul video de mai jos ca OnePlus 5 mentine deschise in fundal toate aplicatiile care sunt deschise in cadrul testului, in timp ce Samsung Galaxy S8 nu prea poate face asta. OnePlus 5 finalizeaza testul intr-un minut si 30 de secunde, cel mai bun timp obtinu de vreun smartphone intr-un test de acest gen, chiar mai bun decat cel al iPhone 7 Plus.

Avand in vedere rezultatul, este de asteptat ca OnePlus 5 sa fie mai rapid decat iPhone 7 Plus in testele de utilizare in lumea reala, iar asta este o realizare remarcabila. iPhone 7 Plus este cel mai rapid smartphone al planetei in momentul de fata, iar OnePlus 5 ar putea sa il detroneze, lucru la care destul de multe persoane se asteptau oricum.