iOS 11 arata pozitia Butonului Home in iPhone 8

iOS 11 a fost lansat de catre cei de la Apple pentru ca dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS sa poata testa actualizarea inaintea lansarii oficiale din toamna acestui an, inaintea aparitiei iPhone 8. iOS 11 contine foarte multe dintre noutatile pe care compania Apple vrea sa le ofere in toamna, iar printre ele se afla si pozitia pe care o va avea noul buton Home virtual pentru iPhone 8.

Aceasta dezvaluire este vizibila in momentul utilizarii asistentului personal Siri din iOS 11, acesta avand butonul pentru ascultare poziitonat foarte jos in ecran, cam cum va fi la iPhone 8. Stim deja ca iPhone 8 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, butonul Home fizic fiind inlocuit de catre compania Apple cu unul virtual, prezent in iOS 11.

Acest buton Home virtual al iOS 11 ar putea fi prezent in intreaga interfata a iPhone 8, dar ar putea exista si unele aplicatii unde el ar fi ascuns, mai exact in cea pentru Siri. Desigur ca nu stim sigur ce va face Apple pentru iPhone 8 in iOS 11, avand in vedere ca deocamdata nu au fost gasite elemente de interfata care sa sugereze foarte clar ca sunt pregatite pentru iPhone 8.

iOS 11 arata pozitia butonului Home in iPhone 8

In ciuda acestui lucru, noi putem analiza ceea ce ne este oferit in iOS 11 de catre compania Apple si putem trage concluzii cu privire la schimbarile pregatite pentru iPhone 8. Toate terminalele Android care au ecrane ce acopera aproape toata suprafata panoului frontal, au si butoane Home virtuale, iar in iOS 11 pentru iPhone 8 va fi disponibil ceva identic.

Nu se stie daca Apple va implementa doar un buton Home in iOS 11 pentru iPhone 8, sa daca vom avea si alte butoane de navigatie, dar acest lucru pare destul de putin probabil. Pana acum ne-am descurcat doar cu un buton Home, iar deocamdata nu exista indicii care sa dea de inteles ca Apple ar dori sa faca o schimbare chiar atat de majora pentru modul de interactiune cu iPhone 8 in iOS 11.

Totusi, pana in momentul lansarii iPhone 8 mai este foarte mult timp si la fel de multe se vor schimba, dar poate vom vedea si interfata iOS 11 pentru el. Sperantele tuturor stau in faptul ca butonul Home virtual nu va ocupa foarte mult spatiu din ecranul mare al iPhone 8, dar ramane de vazut cum l-a gandit Apple pentru iOS 11.

ios 11 buton home iphone 8