Vivo – smartphone care scaneaza amprenta in ecran

Vivo urmeaza sa fie primul producator de smartphone-uri care va lansa un produs ce va permite scanarea amprentelor prin simpla plasare a degetului pe ecran. In clipul video de mai jos puteti vedea smartphone-ul Vivo care are aceasta tehnologie integrata, scanarea amprentei si deblocarea terminalului facandu-se extrem de repede, asa cum se intampla si cu un cititor de amprente clasic.

Cei de la Vivo vor participa la Mobile World Congress 2017 din Shanhai pentru a prezenta acest smartphone, el urmand a oferi o functionalitate cu adevarat remarcabila, pe care o asteptam si in iPhone 8. Clipul video de mai jos a aparut saptamana trecuta pe internet, insa putina lume a indraznit sa creada ca Vivo ar putea oferi o asemenea tehnologie intr-un smartphone, avand in vedere ca Samsung a esuat.

Ei bine se pare ca Vivo ar fi reusit sa integreze un cititor de amprente in ecranul unui smartphone, iar la conferintele care incep pe data de 28 iunie urmeaza sa il prezinte. Atunci vom afla si detalii privind tehnologia folosita de catre cei de la Vivo pentru integrarea unui cititor de amprente in ecranul unui smartphone, interes foarte mare existant deja pentru eveniment.

Vivo va lansa primul smartphone care scaneaza amprenta prin ecran

Vivo este unul dintre cei mai prolifici producatori de smartphone-uri din China, reusind sa intreaca Apple pe piata locala in vanzari inca din cursul anului 2016. La nivel global cei de la Vivo nu au succes chiar atat de mare, dar poate ca lansarea de smartphone-uri de acest gen le va aduce clienti si in pietele dezvoltate, unde stau adevaratii bani facuti cu aceste business-uri.

Chiar daca Samsung a esuat in a implementa un cititor de amprente in Samsung Galaxy S8, cei de la Vivo par sa fi reusit inovatia inainte ca iPhone 8 sa fie prezentat. Problema este daca Vivo va reusi efectiv sa lanseze acest smartphone inainte ca iPhone 8 sa ajunga pe piata, iar asta este greu de estimat pentru ca nu stim deocamdata mai nimic in legatura cu produsul, nici macar un presupus nume.

In 2015 Huawei a prezentat inaintea Apple un smartphone care avea o tehnologie similara 3D Touch, dar desi aproape 2 luni au trecut intre prezentarile companiilor, iPhone 6S a fost primul smartphone pe piata cu acea tehnologie. Acelasi lucru s-ar putea intampla si aici, iar Vivo ar putea lansa produsul dupa iPhone 8, dar ramane de vazut ce se va intampala.