Samsung Galaxy S8 – prototipul cu camera duala

Samsung Galaxy S8 este prezentat astazi sub forma unui prototip nelansat, dar care are o camera duala si cititor de amprente integrat sub ecran.

Samsung Galaxy S8 cu camera duala a fost dezvoltat de catre compania Samsung in vederea lansarii pe pietele globale, dar desigur ca acest model nu a mai ajuns in magazine. Nu se stie de ce anule a decis Samsung sa nu lanseze Samsung Galaxy S8 cu camera duala pentru clientii sai, dar nici nu mai conteaza acum, pentru ca trecutul nu mai poate fi schimbat.

In ciuda acestui lucru, in imaginea de mai jos putem vedea unul dintre prototipurile Samsung Galaxy S8 care au camera duala, dispozitivului fiind pozat cel mai probabil in Asia. Practic, vorbim despre un Samsung Galaxy S8 care in locul camerei standard are una duala, carcasa fiind gandita diferit pentru a o acomoda, impreuna cu un flash LED, dar fara cititor de amprente.

Interesant este ca acest Samsung Galaxy S8 nu are un cititor de amprente integrat in carcasa, semn ca Samsung intentiona sa il integreze in ecranul produsului. Nereusind sa integreze cititorul de amprente in ecranul Samsung Galaxy S8, e posibil ca Samsung sa fi luat decizia de a renunta inclusiv la camera duala, pentru ca probabil n-ar fi avut loc de ambele.

Samsung Galaxy S8 – prototipul cu camera duala

Samsung Galaxy S8 prototip camera dualaSamsung Galaxy S8 cu camera duala ar fi fost o idee mult mai buna decat actuala versiune care are un cititor de amprente urat in carcasa sa. Uitandu-ma la imaginea de mai jos , pot spune ca daca Samsung ar fi lansat aceasta versiune a Samsung Galaxy S8, ar fi avut un succes si mai mare, dar inclusiv mai putine critici pentru noul sau design.

Privind carcasa aceasta a Samsung Galaxy S8 putem trage concluzia ca acea camera duala era formata dintr-un senzor standard de imagine si unul telephoto. Acelasi lucru exista si in iPhone 7 Plus, iar cei de la Samsung ar fi dorit probabil ca Samsung Galaxy S8 sa se bucure de beneficii similare, dar din pacate nu le-au putut include in acest model de smartphone.

Desi Samsung Galaxy S8 nu are o camera duala, Samsung Galaxy Note 8 va avea una integrata de catre compania Samsung. Stim deja chiar de la Samsung ca Samsung Galaxy Note 8 va avea camera duala care nu a ajuns in Samsung Galaxy S8, iar ea ar putea exact precum in imaginea cu prototipul care nu a mai fost lansat.

Samsung Galaxy S8 camera duala