iOS 11 beta 2 are doua Probleme Foarte Mari

iOS 11 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple in cursl noptii de ieri, iar din pacate exista doua probleme foarte mari care fac utilizarea sa destul de dificila. Din pacate am vazut foarte multa lume plangandu-se de existenta acestir doua probleme ale iOS 11 beta 2 in cursul zilei de ieri si din pacate nu exista deocamdata o rezolvare pentru ele, dar nici nu cred ca va exista pana cand iOS 11 beta 3 va fi lansat.

Prima problema majora a iOS 11 beta 2 este ca aplicatiile nu pot fi inchise complet decat daca sunt initial lasate in fundal cateva secunde si decat daca se asteapta cateva secunde dupa inchidere, pentru a iesi din task switcher. Daca incercati sa inchideti complet in iOS 11 beta 2 o aplicatie pe care o aveati deschisa inainte de inchidere, acest lucru este imposibil, ea fiind reafisata dupa inchiderea task switcher.

iOS 11 beta 2 are doua Probleme Foarte Mari

Uneori e imposibil sa inchizi si aplicatiile lasate deschise de ceva vreme in fundal pe iPhone si iPad cu iOS 11 beta 2, cauza acestei probleme nefiind descoperita de cineva si existenta ei nu are vreo logica. Pentru a inchide complet aplicatiile in iOS 11 beta 2, lasati-le mai intai in fundal, iar mai apoi asteptati cateva secunde dupa ce le inchideti, pentru a fi siguri ca s-au inchis.

Cea de-a doua mare problema a iOS 11 beta 2 este consumul de energie care pare sa fie mai mare decat cel inregistrat pentru iOS 11 beta 1. In cursul noptii trecute mi-a disparut cam 30% din bateria iPhone 7 Plus desi aveam internetul inchis complet impreuna cu toate aplicatiile care erau deschise inainte in fundal, deci nu exista vreo logica pentru consumul mare.

Din pacate aici nu prea aveti ce face decat sa indurati, pentru ca iOS 11 beta 2 v-ar putea obliga sa incarcati mult mai des terminalele decat in iOS 10, sau iOS 11 beta 1.

ios 11 beta 2 probleme iphone ipad