iPhone 8 – Macheta ce Confirma noul Design

iPhone 8 este prezentat din nou sub forma unei machete realizate in baza schitelor pe care diversi parteneri ai companiei Apple le tot pierd multumita angajatilor dornici sa faca bani vanzandu-le pe piata neagra. Vorbim despre o macheta din plastic pentru iPhone 8, care ne prezinta totusl cum va arata design-ul final pe care dispozitivul celor din Cupertino il va avea cand va fi lansat.

Exact precum toate machetele si schitele dinaintea sa, aceasta noua pentru iPhone 8 ne arata design-ul pe care il stim si l-am vazut intr-o varietate de situatii. Vorbim despre aceeasi carcasa frumoasa si plata, fara un Touch ID integrat in ea, camera duala a iPhone 8 urmand a avea si un flash LED integrat de catre cei din Cupertio pentru a simplifica design-ul.

Mai mult decat atat, in partea frontala ne este prezentat ecranul iPhone 8 care acopera intregul panou frontal, aceasta urmand a fi schimbarea principala. Desigur ca in partea superioara a ecranului iPhone 8 vedem o taietura nu prea frumoasa, care sugereaza faptul ca noua camera frontala si senzorii sai vor fi separati de ecran.

Vorbim despre o macheta pentru iPhone 8 realizata din plastic cu detalii in relief, astfel ca putem vedeasi cum arata butoanele, plus pozitionarea altor componente externe. Acesta este unul dintre cele doua design-uri testate de catre Apple pentru versiunea finala a iPhone 8, celalalt avand partea superioara cu camera si senzori integrati sub sticla de deasupra ecranului.

16 COMENTARII

  1. Omul deja vorbeste la macheta Apple
    Pana si macheta Apple este superioara fata de mizeriile Samsung
    La ce macheta Samsung poti vorbi??? LA NICIUNA, 0 !!

  2. Am mai spus am iPhone din prima zi cand altii… Si cred ca am sa stau cu iPhone chiar daca vor veni stricate.
    Dar trebuie zis cand sunt panarame.

  3. Este bolnav… Felicitări pentru ca nu ii mai dați atenție ! Probabil in spatele lui este Zaone pentru a face trafic pe aici. Va sfătuiesc pe tot sa nu îi mai dați atenție !