iPhone 8 – iOS 11 si viitorul Dark Mode

iPhone 8 ar putea avea un Dark Mode integrat in iOS 11 multumita implementarii unui ecran OLED, schimbarea fiind una majora pentru sistemul de operare.

iPhone 8 si iOS 11 ar putea avea un Dark Mode, adica o tema care ar afisa o interfata neagra pentru mai toate aplicatiile native disponibile in sistemul de operare. Se zvoneste de mai bine de un an ca Apple ar putea implementa o asemenea schimbare pentru iPhone, insa cu iPhone 8 si iOS 11 avem indicii mai solide ca schimbarea este cel putin gandita de catre Apple.

Clipul video de mai jos incearca sa ne prezinte cum ar putea arata un Dark Mode in iOS 11 pe iPhone 8, el avand la baza o noua functie a sistemului de operare. Compania Apple a implementat in iOS 11 o functie numita Smart Invert, aceasta inversand culorile interfetei de utilizator si putand sta la baza unui Dark Mode real care ar putea ajunge in iPhone 8.

iPhone 8 – iOS 11 si viitorul Dark Mode al Apple

Desigur ca acest concept nu prezinta un Dark Mode perfect pentru iPhone 8 si iOS 11, dar macar ne putem face o idee cu privire la ceea ce ar putea oferi Apple. Asteptarile sunt mari pentru iPhone 8 si iOS 11 pentru ca Apple va implementa inclusiv un ecran OLED in noul sau smartphone, acesta fiind perfect pentru un Dark Mode si nu doar din punct de vedere al experientei vizuale.

Integrand un Dark Mode in iPhone 8 si iOS 11, compania Apple ar putea reduce serios consumul de energie, fiind cunoscut faptul ca ecranele OLED consuma mai putin cand afiseaza culoarea neagra. Apple a si implementat un Dark Mode pentru unele aplicatii native ale iOS inca de anul trecut, iar cu iOS 11 el ajunge la mai multe, iar iPhone 8 ar putea extinde totul in intregul iOS.

Voi ce parere aveti despre aceasta posibila implementare a unui Dark Mode in iOS 11 pe iPhone 8 ?

8 COMENTARII

  1. Dupa cum am mai zis, acest Dark mode poate deveni posibil si sa il lanseze in ultimele versiuni de beta…ca sa mearga superb cu iPhone 8. Cumva astfel elimina din punct de vedere vizibil si taietura din partea superioara

  2. Doamne cine a facut acest concept cam are dreptate, asa vad si eu iphone 8 cu dark mode
    Doamne cat de superb arata…si cand ma gandesc ce diferenta intre asta si mizeria de S8