Prima Pagina Apple Apple Park – asa arata sala de evenimente Steve Jobs

Apple Park – asa arata sala de evenimente Steve Jobs

Apple Park se apropie incet, dar sigur, de deschiderea oficiala, iar o noua filmare facuta din drona ne arata in detaliu sala de evenimente Steve Jobs construita in locatie. Cei de la Apple vor folosi aceasta sala de evenimente din Apple Park pentru a prezenta viitoare produse, ea fiind construita in subteran cu intrarea la suprafata si fiindu-i dedicata lui Steve Jobs.

Apple Park a fost visul lui Steve Jobs, fostul co-fondator si presedinte al Apple lucrand ani la rand pentru finalizarea proiectului noului campus al Apple. Tot el a convins autoritatile din Cupertino sa autorizeze constructia Apple Park in versiunea dorita de catre Apple, asa ca dedicarea acestei sali de evimente lui Steve Jobs este o comemorare potrivita pentru el.

Avand in vedere ca in aceasta locatie vor fi prezentate multe dintre viitoarele produse ale Apple, este perfect normal si logic ca ea sa poarte numele lui Steve Jobs.

 • Srb Srb

  Doamne cat de superb

 • Da da da❤️❤️❤️

 • claudiu

  Nu prea imi place sa îți dau dreptate….este într-adevăr ceva grandios!

 • Viorel Predatorul

  Păi așa spun și sărmanii români despre Catedrala Mântuirii Neamului: “Dumnezeule, ce grandioasă e catedrala asta! Hai să mai dăm bani!”

  Clădirea asta este construită pe banii celor care plătesc 690 dolari pe un produs al cărui cost este 250 dolari. Mă rog… Cei mai mulți plătesc 99 euro, dar cu abonament.
  Trebuie să fie mândri acei oameni, pentru că atunci când au cumpărat un iDevice, au pus și ei o piatră la clădirea asta. Pentru binele lui Cuc și Silăr (care îți face silă când îl vezi).

 • claudiu

  Apreciam doar constructia.

 • BurN®

  Piele de găina
  …abia aștept sa îl vizitez

 • Srb Srb

  Viorel apreciaza dar uita ca samsung vand si ei cu 700$ si din profit nu construiesc nimic pt angajati si o viata mai buna
  Eu stiu ce inseamna o cladire si apreciez munca si ce reprezinta si calitatea ei
  Altii sunt doar frustrati ca raman cu clasirile vechi si isi trateaza angajatii ca un rahat prin fabrici de isi otravesc oamenii

 • Mircea Radulescu

  Asta fac toți, indiferent de brand.

 • gelu

  Copiat dupa: Government Communications Headquarters in Cheltenham, UK.

 • gelu

  Direct…

 • V.P

  Ai vazut tu cum muncesc angajatii Samsung ?? Cand bagi aproape 10 miliard intr-o fabrica te astepti ca angajatii sa fie tratati ca un rahat ??
  Pai tu uiti in ce conditii muncesc angajatii Apple ??
  In Apple Park vor lucra o mana de oameni in schimb miile de angajati ce lucreaza la fabricarea iPhone-urilor traiesc inuman in camine cu plase la geamuri .
  Cand esti slab si nu ai capacitatea de a raspunde unui om gasesti solutia cea mai proasta , atac pervers . Pai tu ai habar cum se lucreza intr-o fabrica Samsung de aproape 10 miliarde ?
  Bine ca ai uitat de muncitorii care produc ecranele iPhone-urilor cu sigla Apple, i-au scris lui Steve Jobs că sănătatea și viața le sunt periclitate de folosirea unei substanțe chimice foarte periculoase. Din cauza acesteia peste 130 de muncitori s-au intoxicat și au avut nevoie și de opt luni de spitalizare. La câțiva angajați, simptomele au revenit chiar și după ce au fost supuși unor tratamente medicale .

 • V.P

  Arata bine ca sa zic ,,

 • V.P

  Asa este !!

 • Mr. Tambourine Man

  Alții au sediu un coteț sau mai rău: arestul miliției din Coreea

 • Srb Srb

  Ce treaba au oamenii ce muncesc la foxcon sau in alta parte? Eu vorbesc de miile de angajati apple ce traiesc in lux acum energie100% pura etc
  La samsung mor oamenii otraviti da?! Asa ca lasa-ma cu tampeniile si frustrarile tale,inteleg poate ai pe cineva din familie acolo dar una este sa lucrezi in OZN si alta intr-un mediu toxic si de tot rahatul. Samsung face 0 pt angajati cu profitul lor

 • Srb Srb

  A explodat VP. Crezi ca prietena sau cineva din familia lui lucreaza acolo si simte mizeria samsung?!

 • cuesnecenzurat

  Raule :)))

 • Viorel Predatorul

  Eu nu văd niciun Obiect Zburător Neidentificat (OZN). Ce ai fumat?
  V. P are dre, dar tu ești orb să vezi asta. Clădirea asta este un element de imagine pentru Apple, pentru că snobisme trăiesc prin epatarea luxului.

  Samsung dă locuri de muncă la zeci de mii de oameni, care la rândul lor hrănească familiile lor, susțin economiile locale și naționale. Apple ce-a făcut cu clădirea asta? A oferit imaginea luxului de care se bucură câteva sute de oamenilor (și nu mii).
  Scopul afacerii Apple nu este să dețină clădirile, așa cum nici băncile nu au ca Scopus deținerea de clădiri. Asta face ca raportările financiare să fie mai de încredere, pentru că performanțele financiare nu sunt afectate de costurile și cheltuielile contabilitate ocazionate cu întreținerea clădirii.

  Tu compari sediul central Apple cu o fabrică de producție Samsung. Sincer, nu am văzut niciodată o comparației mai tâmpă decât asta… Dacă vine de la tine, este explicabil totuși.
  Sediu central Samsung are condiții excelente de lucru pentru angajați.

 • Viorel Predatorul

  Tu nici nu știi geometrie de bază, și spui că poți evalua o clădire… Alții rămân cu ceea ce le este necesar, nu sfidează clientul cu achiziții exorbitante.
  Dacă banca la care eu aș plăti credite ar face asemenea achiziții, aș închide creditul la ei imediat.

 • Srb Srb

  calm, una este ceea ce stiu cu adevarat si alta este ce fac maimutele sa creada…din cauza aceasta avocatii au un job

 • Srb Srb

  Omule prefer oricand o cladire ce nu consuma resursele naturii si sufletele oamenilor decat cele samsung unde dupa ce ca distrug orice in jur, mai distrug si suflete. Este normal sa dai dreptate celui ce te mangaie pe spate..doar esti ca un caine, daca iti da oricine un os, repede il iubesti