Paypal transfera Banii Instant in Contul Bancar

Paypal pregateste o surpriza foarte interesanta pentru clientii sai, urmand a permite transferurile instante de bani in conturile bancare, contra unei taxe modice. Vorbim despre o functie pe care cei de la Paypal o promit de ani si ani de zile, iar care acum este activata pentru clientii din SUA, dar asta doar pentru ca acolo exista concurenta care ofera o asemenea functionalitate.

Conform celor de la Paypal, clientii din SUA au acum posibilitatea de a isi transfera banii din conturile online ale platformei in cele bancare pentru suma de doar 25 de centi. Dupa folosirea acestei functii, Paypal va percepe comisionul normal pentru a transfera banii din contul platformei in cel bancar, plus acei 25 de centi, iar banii vor fi transferati in maxim 30 de minute.

Acum Paypal testeaza acest nou sistem in versiune beta cu o parte dintre utilizatorii platformei, dar daca el va avea succes, atunci va fi extins la toti utilizatorii din SUA in curand. Doar utilizatorii care au carti de credit Mastercard sau Visa atasate conturilor Paypal se vor putea bucura de aceasta noua functionalitate, asa ca nu toata lumea o va putea folosi fara probleme.

Paypal are concurenta din ce in ce mai mare in SUA, inclusiv din partea celor de la Apple, care vor oferi transferuri de bani intre utilizatori folosind iMessage. Acestea fiind spuse, iata ca Paypal evolueaza in mod constant si ofera o functie pe care foarte multi utilizatori o cer de ceva vreme, asa ca sigur vor exista oameni care o vor aprecia.

“In that same spirit, PayPal users in the U.S. will soon be able to instantly transfer money to their bank accounts via eligible debit cards linked to their PayPal account. We expect that funds will typically be available in your bank account in a matter of minutes, although some banks may take up to 30 minutes.”

paypal transfer bani cont bancar