Facebook anunta Lansarea unei noi Aplicatii

Facebook dezvolta o noua aplicatie special gandita pentru creatorii de clipuri video din intreaga lume, ea urmand a fi lansata oficial in 2017.

Facebook a confirmat in cursul zilei de ieri planurile pentru a lansa o noua aplicatie in cursul acestui an, ea fiind in plin proces de dezvoltare in momentul de fata in cadrul companiei americane. Aceasta noua aplicatie pe care cei de la Facebook o dezvolta cu foarte mare interes si foarte mare atentie este menita sa ajunga in mainile creatorilor de continut video pentru reteaua de socializare.

Conform celor de la Facebook, noua aplicatie va permite crearea de clipuri video foarte interesante pentru utilizatorii retelei de socializare. Aplicatia este gandita in principal pentru vedetele si cei care fac diverse clipuri video cu informatii utile, sau mai putin utile pentru utilizatorii Facebook, insa ideea este ca ei sa aiba parte de cat mai multa mobilitate in crearea de continut nou.

Noua aplicatie pentru crearea de continut video a fost anuntata de catre compania Facebook in cadrul unui eveniment care a avut loc la VidCon in cursul zilei de ieri. Aplicatia special facuta pentru creatorii de continut video din platforma Facebook va avea acces la sistemul Live pentru transmisiuni video in direct, dar va avea si un nou creative kit, care are ustensile speciale pentru a crea efecte pentru clipuri video.

Facebook anunta lansarea unei noi aplicatii

Noua aplicatie a celor de la Facebook va include posibilitatea de a face scene speciale pentru inceputul si finalul clipurilor video utilizate in cadrul sau. Mai mult decat atat, aplicatia Facebook pentru crearea de continut video permite aplicarea de stickere peste materiale, permite aplicarea de cadre special oferite de catre compania americana, dar inclusiv si alte efecte interesante.

Pentru ca toti acesti creatori trebuie sa stie si cat succes au clipurile video create de catre ei folosind aceasta noua aplicatie a Facebook, ea va avea si o sectiune pentru a vedea interesul comunitatii. Acolo creatorii de continut vor putea interactiona cu fanii din Facebook asa cum fac si in alte aplicatii ale companiei, putand creste efectiv reach-ul pe care continutul lor il va avea.

Facebook aplicatie noua

Facebook promoveaza foarte serios continutul video in cadrul retelei sale de socializare, asa ca dezvoltarea acestei aplicatii nu vine ca o surpriza pentru cineva. Facebook incearca sa impulsioneze creatorii de clipuri video sa paraseasca Facebook pentru a publica mai mult continut in cadrul retelei sale, asa ca o aplicatie de acest gen ar putea creste serios rata de utilizare si interesul.

“”It has never been a better time to be a creator on Facebook. With Facebook we can connect and create community with your audience and tell stories that are social, personal, and authentic.”

Nu se stie cand va fi lansata aceasta noua aplicatie a Facebook, nici daca ea va fi oferita si utilizatorilor obisnuiti, sau doar celor care creeaza frecvent continut pentru retea.