eMAG – 25 iunie – Mac-uri cu 1900 LEI reducere

eMAG are pe 25 iunie reduceri de pana la 1900 de LEI la Mac-urile pe care le comercializeaza in oferta, promotiile fiind extrem de bune.

eMAG are pe 25 iunie in vanzare zeci de modele de iMac si MacBook care au reducere de pana la 1900 de LEI in functie de modelul de care sunteti interesati voi. Cele mai mari reduceri sunt disponibile in categoria de produse din aceasta pagina, insa vorbim in general despre promotii dispersate la eMAG in intreaga categorie de produse pe care compania Apple le vinde in 25 iunie.

eMAG vinde de 25 iunie toate modelele iMac pe care compania Apple le are deasemenea disponibile pentru vanzare in momentul de fata in cadrul magazinului sau online. Acelasi lucru este valabil pentru MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro, eMAG avand gama completa de calculatoare pe care compania Apple o are, reducerile ajungand pana la 1900 de LEi in ziua de 25 iunie.

eMAG are in oferta din 25 iunie MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro cu reducere de pana la 1900 de LEI in momentul de fata, 45 de modele existand in oferta magazinului. In aceasta pagina si aceasta pagina gasiti toate modelele de iMac, MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro pe care cei de la eMAG le au in vanzare si va recomand sa analizati cu foarte mare atentie oferta, pentru ca exista multe modele bune pe care le puteti cumpara la aceste pret doar pe 25 iunie.

eMAG – 25 iunie – Mac-uri cu 1900 LEI reducere

eMAG listeaza in 25 iunie inclusiv modelele noi de MacBook Pro care au Touch Bar, acestea fiind lansate in toamna anului trecut pe pietele globale si fiind extrem de apreciate. Reducerile pentru ele sunt destul de bune in momentul de fata, asa ca daca erati in cautarea unui asemenea model, il veti gasi la cei de la eMAG la o reducere destul de buna de 25 iunie.

eMAG distribuie pe 25 iunie si modele resigilate de Mac, reducerile pentru acestea ajungand pana la 1400 de LEI astazi. Veti gasi in momentul de fata in aceasta pagina modelele de Mac-uri resigilate, ele fiind verificate inainte de a fi repuse in vanzare, astfel incat sa functioneze ca un produs complet nou dupa ce il cumparati de 25 iunie.

eMAG ramane si in 25 iunie magazinul online cu cea mai mare gama de produse din Romania, iar in cazul ofertei pentru produse Apple lucrurile nu sunt diferite. Cei de la eMAG sunt reselleri oficiali de produse Apple in Romania, asa ca daca veti cumpara de la ei, puteti fi siguri ca veti beneficia de tot suportul unui partener autorizat de catre compania Apple, daca veti cumpara un Mac pe 25 iunie.

eMAG - 25 iunie - Mac 1900 LEI reducere