Google Pixel 2 – specificatiile tehnice dezvaluite

Google Pixel 2 are specificatiile tehnice dezvaluite de catre o sursa care a folosit ambele modele din serie dezvoltate de catre compania Google.

Google Pixel 2 are specificatiile tehnice dezvaluite de catre o sursa care a reusit sa foloseasca unul dintre noule smartphone-uri pe care compania Google le are acum in dezvoltare. Nu se stie daca aceasta persoana a folosit doar unul dintre cele doua noi modele ale seriei Google Pixel 2, sau pe ambele, insa se pare ca ea are detlaii destul de clare cu privire la ce se pregateste.

Cele doua modele ale Google Pixel 2 au numele de cod Walleye si Taimen, cel de-al doilea fiind deja anuntat de catre un zvon venit de la o sursa complet diferita. Avand in vedere confirmarea specificatiilor Google Pixel 2 de catre doua surse diferite, este destul de clar ca Google se apropie de finalizarea procesului de dezvoltare pentru noile sale smartphone-uri.

Incepem cu Google Pixel 2, care are numele de cod Walleye, acest model urmand a avea un ecran AMOLED cu diagonala de 5 inch si rezolutie de 1920 x 1080 pixlei. Google Pixel 2 va semana foarte mult cu primul model, inclusiv in ceea ce priveste marginile carcasei, el urmand a avea un chip Qualcomm Snapdragon 835 cu 4 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare, dar fara un port jack de 3.5mm.

Google Pixel 2 – specificatiile tehnice dezvaluite

Google Pixel 2 XL urmeaza sa aiba la baza un ecran AMOLED cu diagonala de 6 inch si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, acesta fiind mai mare decat modelul anterior. In interiorul Google Pixel 2 XL regasim acelasi chip Qualcomm Snapdragon 835, cu procesor tactat la 2.45 GHz, care va avea tot 4 GB RAM, dar 128 GB spatiu de stocare, design-ul urmand a fi similar cu cel al modelului anterior, dar cu port audio de 3.5mm.

In ciuda zvonurilor, se pare ca seria Google Pixel 2 nu va avea un ecran care acopera intreaga suprafata a panoului frontal, asa cum se va intampla cu iPhone 8. Decizia celor de la Google este una destul de ciudata, dar probabil compania nu are tehnologii suficient de evoluate pentru a oferi o schimbare atat de radicala pentru Google Pixel 2 anul acesta.

Interesanta este deasemenea si renuntarea la portul audio de 3.5mm in Google Pixel 2, asta dupa ce anul trecut compania Google a ironizat aceasta decizie a Apple. Desigur ca mai toti competitorii celor din Cupertino fac asta si dupa aia le preiau schimbarile, iar asa aflam ca Google Pixel 2 va veni cu mai multe schimbari interne decat externe, fara ceea ce lumea isi doreste cu adevarat de la el.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre noutatile pe care Google Pixel 2 le va aduce ?

Google Pixel 2 specificatiile tehnice

44 COMENTARII

  1. Sa speram ca va arata precum aceasta poza concept din articol
    Specificatiile deja in lumea android stagneaza…aceeasi rezolutie 3-4 gb ram
    dar de ce oare sa nu aiba screen to body ratio mai mare? m-as mira

  2. Când ai mereu nota 10, nu mai poți evolua decât dacă se ridică standardele de evaluare. Așadar, în lumea Android nu mai poți evolua deocamdată, pentru că deja s-au atins limitele superioare de tehnologie.

    Când ești de nota 6 sau 7, orice avans ți se pare maaaaaagic! Așadar, orice avans pe care îl obține iPhone sau iOS, ți se pare superb!

  3. din punct de vedere al utilizatorilor practic platesti aceeasi nota 10 in fiecare an fara o evolutie…mda
    Incet si sigur este mult mai ok decat rapid si in asteptare…acuma prroosti asteapta pe restul

  4. Ce ai fumat? De 10 ani încoace, smartphone-urile cu Android sunt în vârful evoluției. Imediat cuminte o tehnologie este disponibilă, apare și pe un dispozitiv cu Android. Vor pune 120 Hz dacă piața va cere asta..
    În schimb, Apple nu bagă în seamă tehnologii importante precum: AMOLED, încărcare wireless, NFC, etc. Ei motivează cu o explicație stupidă: “tehnologia nu este matură încă” Pai în p.na mea, puneți osul la treabă și maturizati-o voi!

    La Androide, măcar plătești ca să ai tot ce poate oferi industria și tehnologia. La Iphone, plătești enorm pentru tehnologii vechi de câțiva ani.

    Și Rolls-Royce nu prea a inovat in ultimilor ani, și uite că se vând la prețuri frumoase. Dacia abia a început cu servodirectia, aer condiționat, ABS, Etc

  5. deci de 10 ani sunt in varf si nu mai cresc..deci de 10 ani platiti acelasi kkt
    120hz este ceva important iar populatia nu are cum sa ceara ceva daca nu stie despre ce este vorba..120hz pt ochi este mana cereasca fata de incarcare PRIN INDUCTIE ce este folositoare in mare parte in masina

  6. Rolls royce nou de 12 mil a atins un alt apogeu prin materiale si design.Dacia stiu ca are servo de pe vremea primului logan, la fel si AC(care parca era si pe solenza)

  7. Sincer, nu stiu ce anume are Dacia, pentru ca nu am avut niciodata Dacia, si nici nu voi avea vreodata. Tu ai Dacia papuc, si nu una, ci inca doua! Tu trebuie sa stii exact ce are Dacia in dotari.

    Scuteste-ma cu Rolls-Royce de 12 milioane. Aia este o masina facuta in cateva exemplare pentru niste dobitoci care nu stiu ce sa faca cu banii. In esenta, nu are nicio inovatie, decat briz-brizuri de fite: apesi pe un buton si iti iese din bord o sticla de sampanie. Mare kkt!

    Cand vorbesti despre apogeu, iPhone nu are nicio treaba cu un asemenea concept. Pur si simplu iPhone este cu ani de zile in urma competitiei, si tu nu inghiti asta. Din punct de vedere tehnologic, iPhone nu exceleaza prin absolut nimic deocamdata, si nici nu va excela vreodata.

  8. Tehnologiile astea usureaza utilizarea produselor. Ca tu nu inghiti faptul ca iPhone nu are asa ceva, este partea a doua.
    Incarcarea prin inductie este superba. Frecventa de 120 Hz este OK, dar nu esentiala. Si nu uita ca 120 Hz este rata de refresh maxima. iPhone si iPad duce frecfventa chiar la 30 Hz atunci cand sunt imagini statice sau cu miscare lenta, si asta pentru conservarea energiei.
    Nici nu ma asteptam sa nu ai o erectie la marea gaselnita Apple. In fapt, 120 Hz nici macar nu este vreo tehnologie, dar deh… tu ai priapism de cate ori Apple iti arata coada!

  9. “Dacia abia a început cu servodirectia, aer condiționat, ABS, Etc”
    deci ori stii ceva ori nu stii, ori banuiesti, esti un mincinos notoriu, si da am luat sa fie 2 dacii papuc pt oamenii ce stau la periferie sa aiba si ei mobilitate sa nu aiba motive de intarzieri etc(copii tai nici atata nu au, si fac parte din familie)
    Nu mai vorbi despre lucruri ce nu le intelegi, ca si PP cel mai complex model, este pt oameni ce apreciaza si au banii nu pt frustratii si saracii ce se uita cu ura la cei cu bani si nu mai stiu cum sa ii injure si sa ii loveasca pe la spate.
    iPhone exceleaza in UI
    iPhone este ca un mercedes, confortabil merge fluent usor de folosit totul este pus la indemana, samsungul nici nu se compara ca masina pt ca este cea mai tampita companie ce nu are un plan de viitor, pe s5 ai sd card pe s6 nu, pe s7 vii cu ecrane si camera mai buna si senzor, pe s8 vii cu senzor de kkt pus pe spate,aceeasi camera si display…in lumea android este atata confuzie, tu nu ai cum sa o vezi pt ca tu nu ai bani sa o experimentezi decat pe net.
    Inca 1data sa numesti dobitoci oameni ce apreciaza un obiect fie el masina, sau moneda sau ceas sau orice, nu conteaza DAR PE BANII LOR nu pe ai tai, dovedeste cat de sclav sarac si invidios poti sa fii

  10. scuza-ma sa imi zici ca incarcarea prin inductie este superba si sa ai 120hz si true tone display nu este esential…pai atunci tie iti trebuie un 3310 ca restul nu este esential
    Deci promotion nu este o tehnologie…dar ce este o fiinta umana,o piatra,un material nobil?
    doamne cata prostie. Da nu ai nevoie de 120hz cand te uiti la o poza, logic, PT CA ASA FACE APPLE lucrurile cu logica. Daca era samsung ar fi lasat 120hz tot timpul fara sa gandeasca si aveai o baterie cu 20% mai mica
    Ba omule, serios, daca ai familie si tii la ea,las-o, cu tine o sa intre intr0un monument de prostie si saracie. Sunt sigur ca s-ar descurca mult mai bine fara tine. Pastreaza-ti potaia si atat

  11. Păi tocmai de aia eu am familie pentru că eu o fac să evolueze. De aia tu nu ai familie și ești un lache bătrân, pentru că ești un monument de prostie.

    Până una alta, în prezent Samsung are baterii mai mari, mai performante decât ceea ce oferă Apple. Culmea: se încarcă și wireless, și rapid. La capitolul ăsta, Apple este codașa clasamentului.
    Apple nu a specificat niciodată că iPad are “până la” 120 Hz, și lasă impresia că are frecvența asta mereu. Nu mă miră, apple este una dintre cele mai mincinoase companii.

  12. Copiii mei sunt minori, așa încât din motive bine întemeiate nu pot conduce o mașină deocamdată. Când va fi vremea, ei își vor cumpăra mașini din banii lor.

    Tu ai luat daciile papuc pentru că atât ți-ai permis ca mașinile utilitare. Nu ai fost capabil să ai două camionete. Asta arată dimensiunea “afacerii” tale, afacere de renovat apartamente, mai nou spus “firmă de construcții” :)))

    Când Mercedes va da rateuri la viraje, la pornit motorul, etc, atunci vei spune că iPhone-ul este ca Mercedesul. Eu nu am văzut niciun Mercedes care să nu pornească la 0 grade celsius sau mai puțin. Niciun Mercedes care să se topească la 40 grade celsius.

    Spui că Samsung scoate și bagă, da? Dar ce face Apple, blegule? De câte ori s-a răzgândit cu conectorul mag safe? Cate critici a primit despre cele 4 USB-C on Mac pro?
    Apple nici nu e capabilă să implementeze corect o tehnologie: Bluetooth nefuncțional, NFC nefuncțional, etc.
    Apple niciodată nu e în stare să producă software de calitate, dar pe care îl laudă a fi cel mai bun: Apple Maps

    Halal “Mercedes” mai e ăsta :))))

  13. Voi habar nu aveti ca e doar un telefon si aici sunt stiri despre telefoane. Va cumparati ce va place, atata tot.
    Personal mi-ar place un design precum s7 edge/s8 cu ios 😛

  14. stai, serios tu ai lua masini muncitorilor mercedes? pai in kkt nu ai tu personal masina de genul ala dar comentezi la banii si deciziile altora…iti cam place sa iti traiesti viata virtual prin prisma altuia pt ca tu nu iti permiti
    Serios, stii ca majoritatea masinilor in rusia mai dau rateuri cand pornesc la -20 -30 grade…off am uitat cu cine vorbesc, omul ce nu a avut mai nimic in viata sa experimenteze decat youtube..

    Tu te auzi ce spui? Apple a scos ceva si dupa aceea a bagat ceva la loc VREODATA??? mag safe?? cumva l-au scos si l-au introdus dupa aceea la loc? ba esti paralel rau… critici Apple a primit si o sa primeasca tot timpul pt ca ei sunt singurii ce iau decizii atat de stricte pt a impinge lumea in fata,, si-a luat de la oamenii ca tine multa carne si cand au scos floppy disk, pt ca era cd rom, dupa aceea multa carne pt scos cd rom pt ca existay digital content si alte optiuni, dupa aceea au scos usb-a ca sa puna usb-c/tb3. Deci totul a fost pt viitor. Daca nu era apple inca o ardeam cu laptopuri cu cd rom poate si cu floppy de 10 kg greutate
    iOS nu a avut rival in 2007 2008 2009 pt ca fizic nu prea avea,deci poate sa faca soft, macOS iar, tot al lor este, tvOS si watchOS tot a lor este…cine in kkt mai are 4 sisteme de operare pe piata si pe langa are si hardware?!

  15. familia evolueaza si fara tine stai calm, cunosc multe mame ce se descurca mult mai bine fara barbati misogini sau prrosti pe langa ele. Este normal sa am varsta mai mare ca tine din moment ce tu nu ai 20 ani
    Ce nu a zis apple niciodata de 120hz? in prezentare au arata un demo cum se prezinta frecventele in anumite situatii….esti incult se vede…dar macar unii inculti mai fac research inainte sa scrie ceva
    Deci, asa samsung asa utilizatori, mincinosi, ei se plang ca Apple minte cand de fapt ei sunt mincinosii

  16. stai calm ca tot ce este pe pagina aceasta se vede clar lipsa de experienta bani si incultura. In orice comentariu ai facut greseli

  17. E posibil ca o familie să evolueze și fără un barbat, dar asta nu exclude ca bărbatul să nu dea valoare familiei. Asta se vede în cazul tău, că tac’tu i-a tras-o lu mă-ta și a lăsat-o împreună cu tine. Tu nu ai evoluat, pentru că nu ai avut un model masculin in familie. Probabil ai fost procreat “din flori”, așa cum se spune în popor. Curvulițele fată așa bastarzi, un fel de John Snow!

    Eu nu am 20 ani, însă dacă aș avea, ar go si mai umilitor pentru tine, să te facă un adolescent! Tu ești un moș cu plămânii distruși, cu viața distrusă, fără să și un scop în afară de a-ți pierde vremea cu trollingul.

  18. “The stunning, redesigned Retina display in iPad Pro features ProMotion, a new technology that delivers refresh rates of UP TO 120Hz for fluid scrolling, greater responsiveness and smoother motion content. With ProMotion, Apple Pencil is even more responsive with an industry-best, 20-millisecond latency for even more fluid and natural drawing. ProMotion also improves display quality and reduces power consumption by automatically adjusting the display refresh rate to match the movement of the content.”
    https://www.apple.com/newsroom/2017/06/ipad-pro-10-5-and-12-9-inch-models-introduces-worlds-most-advanced-display-breakthrough-performance/

    Ca sa vezi ce minciuni spui despre o companie
    Deci exemplu cat de fake esti tu in realitate

  19. calmeaza-te tocmai ce ti-am mai dat o dovada cat de stupid poti sa fii…a fost si in event este si la ei pe site…si tu vii aici si spui ca apple spune cu totul altceva
    Asa esti si in familie, spui ca ii iubesti dar cand te enervez eu sau cine stie poate foamea de bani, iti bati femeia de o ia pe 2 carari
    Doamne sa o ajute

  20. Eu nu am modelul ăsta cu bătut femeia. Dacă așa ești tu, problema ta. De aia nici nu ai femeie cu tine. Tu nu mă enervezi, așa cum nu mă enervează un om cu handicap care e vai de steaua lui.

  21. eu tocmai ce am eu iau si altora…nu sunt zgarcit ca altii…tu probabil nu iti permiti sau nu iti iei lucruri noi tocmai ca sa nu iei si femeii…deci lasa comentariile ca stiu genul tau..saracia te face sa iti lovesti femeia….iti tremura mana

  22. mda ca sa am asa ceva, trebuie sa faci altceva…dar tu nu prea esti inteligent sa faci legaturile
    Probabil si ce folosesti tu ti le-au luat parintii pe care cine stie cum ii ataci si ii obligi sa iti ia un note 5 sau poate poate le dai mama de bataie pt note 8

  23. Când e vorba despre evaluarea inteligenței cuiva, tu ești ultima persoană din lume care o poate face. Inteligența ta este mare cât “cucul de râmă”,așa încât orice alt grad de inteligență este enorm pentru tine.

    Cu toată sinceritatea, toată lumea de pe site-ul ăsta te consideră destul de prostuț. Sunt și câteva excepții, pentru că vorba aia: cine se aseamănă se adună. Aici mă refer la IsmailVely, Burn©, Tam-Bourinul.
    În rest, toți te văd a fi de la prostuț (în cel mai fericit caz) la prostovan (în cel mai probabil caz).

  24. pai tocmai, Dumnezeu nu ar trebui sa evalueze pt ca din prima nu ar fi corect.
    In fata unui judecator, deja ai fi condamnat pe 5 ani cu posibilitate de iesit dupa 4

  25. 1. Google are un sistem de operare universal pentru Chromecast, tablete, smartphone-uri și tot ce poate suporta Android.
    2. Google Wear este sistem de operare pentru dispozitive portabile de genul ceasuri smart
    3. Chrome este cel mai sigur sistem de operare, care necesită cele mai puține resurse hardware

    Într-adevăr, nu are un al patrulea sistem de operare pentru că Google a reușit să îmbine Chromecast cu smartphone-urile. Nu văd niciun avantaj pentru Apple aici.

    Apple are un business risk fantastic deoarece are un portofoliu redus de produse, cu venituri dependente de iPhone. Google și Samsung au portofolii foarte diversificate, și astfel un risc de business mult mai redus.
    În plus, Apple nu are unități de producție, și este dependentă de ceea ce îi oferă vânzătorii. Până acum, Apple s-a bazat pe puterea de piață, pe poziția dominanta însă cerere există acum din partea unor jucători care devin din ce în ce mai importanți: Huawei, Oppo, LG, etc.
    Tu ești incapabil să vezi lucrurile așa…

    Normal că în 200y nu aveau concurenți, dar noi nu trăim în trecut. Astăzi, concurența Apple este tot mai puternică, iar Apple devine tot mai disperată.

  26. Da Apple are mai nou cea mai mare platforma AR,daca e sa vorbim de prezent
    Are cea mai mare putere,pe tine te cumpara cu 10$,ca sa nu mai zic ca iti cumpara si familia cu 100$
    Tu nu vezi ca oameni “smekeri” ca tine care de 5 ani tot zic ca apple e “doomed ” e tocmai invers?
    Oameni mici ce nu au treaba cu nimic ce se bucura cand cineva zice ceva de bine de samsung,si sunt de acord sa isi imprumute si femeia daca are,pt un note

  27. Trimite-ne și tu o fotografie cu infinity pool. Vezi să lași pe margine plasa de cules mizerii, ciubotele și substanțele de curățat piscina. Nu de alta, dar măcar să nu vedem noi că tu ești îngrijitorul piscinei!
    Deci, vreau niște fotografii, John Snow!

  28. mda daca iti trimit o poza o sa zici ca este de pe net, deci mai bine iti trimit poza cu buletinul meu alaturi de actele acelei case cu arhitectura ei…hey ce kkt , iti trimit si adresa si vii sa bem ceva nu? Din cauza aceasta m-am zbatut 2 ani, ca sa fac poze pt cei ca tine.