Google Pixel 2 – specificatiile tehnice dezvaluite

Google Pixel 2 are specificatiile tehnice dezvaluite de catre o sursa care a folosit ambele modele din serie dezvoltate de catre compania Google.

Google Pixel 2 are specificatiile tehnice dezvaluite de catre o sursa care a reusit sa foloseasca unul dintre noule smartphone-uri pe care compania Google le are acum in dezvoltare. Nu se stie daca aceasta persoana a folosit doar unul dintre cele doua noi modele ale seriei Google Pixel 2, sau pe ambele, insa se pare ca ea are detlaii destul de clare cu privire la ce se pregateste.

Cele doua modele ale Google Pixel 2 au numele de cod Walleye si Taimen, cel de-al doilea fiind deja anuntat de catre un zvon venit de la o sursa complet diferita. Avand in vedere confirmarea specificatiilor Google Pixel 2 de catre doua surse diferite, este destul de clar ca Google se apropie de finalizarea procesului de dezvoltare pentru noile sale smartphone-uri.

Incepem cu Google Pixel 2, care are numele de cod Walleye, acest model urmand a avea un ecran AMOLED cu diagonala de 5 inch si rezolutie de 1920 x 1080 pixlei. Google Pixel 2 va semana foarte mult cu primul model, inclusiv in ceea ce priveste marginile carcasei, el urmand a avea un chip Qualcomm Snapdragon 835 cu 4 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare, dar fara un port jack de 3.5mm.

Google Pixel 2 – specificatiile tehnice dezvaluite

Google Pixel 2 XL urmeaza sa aiba la baza un ecran AMOLED cu diagonala de 6 inch si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, acesta fiind mai mare decat modelul anterior. In interiorul Google Pixel 2 XL regasim acelasi chip Qualcomm Snapdragon 835, cu procesor tactat la 2.45 GHz, care va avea tot 4 GB RAM, dar 128 GB spatiu de stocare, design-ul urmand a fi similar cu cel al modelului anterior, dar cu port audio de 3.5mm.

In ciuda zvonurilor, se pare ca seria Google Pixel 2 nu va avea un ecran care acopera intreaga suprafata a panoului frontal, asa cum se va intampla cu iPhone 8. Decizia celor de la Google este una destul de ciudata, dar probabil compania nu are tehnologii suficient de evoluate pentru a oferi o schimbare atat de radicala pentru Google Pixel 2 anul acesta.

Interesanta este deasemenea si renuntarea la portul audio de 3.5mm in Google Pixel 2, asta dupa ce anul trecut compania Google a ironizat aceasta decizie a Apple. Desigur ca mai toti competitorii celor din Cupertino fac asta si dupa aia le preiau schimbarile, iar asa aflam ca Google Pixel 2 va veni cu mai multe schimbari interne decat externe, fara ceea ce lumea isi doreste cu adevarat de la el.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre noutatile pe care Google Pixel 2 le va aduce ?

Google Pixel 2 specificatiile tehnice