iPhone – cum programezi trimiterea de mesaje

Daca ti-ai dorit vreodata sa programezi trimiterea de mesaje de pe iPhone si nu ai avut functiile potrivite pentru a face asta, ei bine iata ac acum ai tot ce iti trebuie. Mai exact, vorbim despre un tweak numit Kairos 2, care ne ofera posibilitatea de a programa trimiterea de mesaje SMS de pe terminalele iPhone folosind aplicatia Mesaje, Message, a iOS.

Kairos 2 este a doua versiune a plugin-ului, complet rescrisa pentru iOS 10, iar functionalitatea sa este pe atat de simpla pe cat este si explicatia de mai sus. Tot ce trebuie sa facem este sa scriem mesajul pe care dorim sa il programam pentru trimitere de pe iPhone, sa selectam data la care el trebuie sa fie trimis, iar de aici Kairos 2 se va ocupa de tot.

Kairos 2 ne permite sa selectam ca trimiterea sa se faca daca avem si AirPlane Mode activat, functia urmand a fi dezactivata automat de catre Kairos 2 pentru a-si indeplini functionalitatea. In aceeasi masura, Kairos 2 permite trimiterea mesajelor cand ajungem la un anumit procent din baterie disponibil, astfel ca daca ramanem fara baterie, ne putem anunta apropiatii.

“Kairos brings simple message scheduling to iOS. With this option enabled, Kairos will automatically disable airplane mode long enough to send the message and then enable it.  When using this option, you can set a certain battery percentage threshold at which messages scheduled within the hour will automatically be sent.”

Kairos 2 este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

iPhone programare mesaje

1 COMENTARIU

  1. Ar fi bine dacă s-a implementa și pe viitor în iOS. Pe Android este, din punctul meu de vedere, este utilă, poate uiți să trimiți când trebuie, așa, scapi de o grijă.