iPhone 8 – primul Prototip Functional – VIDEO

iPhone 8 apare astazi intr-un clip video care ne arata o presupusa unitate functionala care are multe schimbari de design pe care nu le stiam.

iPhone 8 apare astazi intr-un clip video care ne prezinta ceea ce pare a fi o unitate fabricata din piese separate, dar care functioneaza totusi intr-un mod foarte surprinzator. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca vorbim despre un iPhone 8 care are o carcasa din sticla cu o camera duala ce are in mijloc un flash LED, dar care are deasemenea si un ecran ce acopera o portiune mare din panoul frontal.

Carcasa este in mod clar complet diferita fata de cele pe care le stim pentru iPhone 7, ea este facuta din sticla, are o camera duala verticala, deci este cea care ar trebui sa fie folosita in iPhone 8. Din camera lipseste deasemenea un buton pentru Touch ID, semn ca iPhone 8 urmeaza sa aiba cititorul de amprente integrat in carcasa, dar desigur ca nu vedem marcaje de certificare, dar asta nu este anormal in acest stadiu al dezvoltarii.

Trecand acum la panoul frontal, se poate observa foarte clar ca vorbim despre un design cu mult modificar, cu colturi mult mai rotunde, asa cum se asteapta in iPhone 8. Ecranul folosit este cel al unui iPhone 7 Plus, cel mai probabil, iar introdus in acest presupus panou frontal pentru iPhone 8, lasa spatiu gol pentru marginile superioara si inferioara.

iPhone 8 – primul presupus prototip functional apare intr-un clip video

Desigur ca ecranul in sine ar putea fi pentru iPhone 8, dar spatiul acela gol este lasat pentru ca iOS-ul nu stie ce rezolutie sa foloseasca pentru a afisa imaginile pe intreaga sa suprafata. Butonul Home a disparut complet din acest presupus prototip al iPhone 8, iar in partea sa inferioara regasim doar margine de panou frontal si nimic mai mult, dar ea ofera optiuni de control.

Mai exact, acest presupus iPhone 8 functional poate fi controlat prin atingerea partii inferioare a panoului frontal, desi acolo nu exista un buton Home vizibil. Fie vorbim despre un clip video rulat pe telefon si mimarea unor actiuni pe panoul frontal pentru a genera impresia de utilizare, fie iPhone 8 ar putea veni cu o schimbare mai mare decat un buton Home virtual.

Lasand astea la o parte, in clipul video de mai jos vedem un panou frontal care pana acum nu a mai fost prezentat de vreun zvon pentru iPhone 8. Vorbim despre faptul ca marginile superioara si inferioara sunt mult mai mari decat ni s-a aratat chiar si in schitele iPhone 8, iar asta sugereaza faptul ca s-ar putea sa avem surprize foarte mari in toamna.

Voi ce parere aveti despre acest clip video cu iPhone 8 ?

24 COMENTARII

  1. Hahahahaha! Parcă era vorba de stbr de peste 90%! Doamne, ce vorbe de ocară la adresa S8 mai scria Srb! Ca are un ecran de mizerie, că iPhone 8 va fi perfect, etc
    Sincer, cu toată sinceritatea, sper din suflet ca iPhone să NU fie așa!

  2. eu nu inteleg, din spate arata precum tot ce s-a anuntat pana acum, dar din fata, zici ca este un iphone 8 bagat intr-o carcasa/bumper ceva

  3. ok, deci maimuta a vazut produsul final, si acesta este…banuiesc ca nu vrei sa punem pariu ca nu esti genul de om care sa ai incredere in ceea ce spui si sa risti la ceva?!
    stbr peste 90% ?? pai in kkt cum mai folosesti telefonul, era vorba ca va fi peste 80%

  4. Fake,dupa cum se deblocheaza nu are nici ios 11,ecran de proasta calitate ,ca si video-ul de asemenea,in 2017 numa chinezii mai pot filma la asa o calitate execrabila.

  5. Si eu sper. Daca va fi ceva wow posibil sa revin la iphone(doar ip7 imi lipseste din colectie) dca nu…raman la ,,mizeria,, s8+ .