Prima Pagina Facebook Facebook Messenger – noi Functii anuntate azi

Facebook Messenger – noi Functii anuntate azi

Facebook Messenger are o serie noua de filtre video pentru apelurile video pe care le facem cu prietenii din cadrul retelei de socializare.

0

Facebook Messenger, aplicatia de mesagerie dezvoltata de catre compania Facebook pentru toti utilizatorii platformei sale, urmeaza sa aiba noi functii foarte interesante. Aceste functii au menirea de a ne arata ca Facebook Messenger inca exista si este o solutie viabila in fata WhatsApp, sau a altor platforme de mesagerie existente in momentul de fata in lumea intreaga.

Mai exact, Facebook Messenger urmeaza sa le ofere utilizatorilor din lumea intreaga o gama foarte variata de filtre, masti si reactii pentru apelurile video facute prin aplicatia de mesagerie. Aceste noi functii sunt gandite pentru a fi oferite pentru functia de conversatii a Facebook Messenger, tinerii care folosesc aplicatia pe terminalele mobile fiind in atentia celor de la Facebook cu schimbarile.

Cu toate aceste noi functii pentru Facebook Messenger au menirea de a aduce putina viata in aplicatia dedicata terminalelor mobile, dar si putine zambete pe fetele prietenilor vostri. Reactiile video ne permit sa adaugam in apelurile video diverse caractere emoji, sau filtre care le spun prietenlor nostri din Facebook Messenger daca suntem fericiti, suparati, tristi si nu doar atat.

Facebook Messenger – noi functii anuntate azi

Practic, prin Facebook Messenger putem oferi reactii video la unele dintre apelurile video pe care le purtam, iar daca dorim putem chiar sa si schimbam felul in care arata transmisiunea in sine. Mai exact Facebook Messenger are o serie de filtre care modifica tonalitatea culorilor apelurilor video, tipul de iluminare aplicat pe oameni sau obiecte, totul putand fi previzualizat inainte de partajare.

In continuare, Facebook Messenger se bucura de functii de realitate augmentata printr-o serie de masti pe care le putem folosi pentru apelurile video. De la inimioare care cad peste interfata apelurilor video si pana la stele cazatoare, Facebook Messenger ne ofera posibilitatea de a reactiona in moduri diferite, unele dintre filtre fiind animate si in functie de miscarile facute de catre noi in apelurile video.

Facebook Messenger usureaza si inregistrarea de capturi de ecran in timpul apelurilor video, un buton dedicat fiind acum afisat in interfata pentru a captura momentele speciale. Toate capturile de ecran facute folosind acest nou buton din Facebook Messenger sunt salvate automat in libraria foto-video a terminalelor noastre, deci le veti putea vedea acolo imediat dupa inregistrare.

Aceste noi functii ale Facebook Messenger sunt testate de ceva vreme de catre companie si au fost extrem de apreciate de catre cei care le-au folosit, asa ca ele vor fi disponibile in perioada imediat urmatoare pentru noi.

facebook messenger functii filtre video