iPhone 8 – Apple TREBUIE sa lanseze acest model!

iPhone 8 este prezentat intr-o macheta care desi nu arata design-ul real, ar trebui sa fie transformata intr-un iPhone in viitor.

iPhone 8 a aparut in foarte multe schite, machete, replici, sau concepte, insa pana acum n-am vazut vreodata o replica reala care sa arate ceva care chiar as dori sa am. In imaginile de mai jos puteti vedea ceea ce se doreste a fi o macheta pentru iPhone 8, dar care nu este nimic mai mult decat imaginatia unor chinezi care ar trebui sa-i arate lui Jony Ive ce-au realizat.

Vorbim despre o macheta pentru un iPhone 8 care nu va fi lansat anul acesta, dar care ar trebui sa fie lansat la un moment dat de catre Apple. Spre deosebire de versiunea iPhone 8 cu decupaj urat, care va fi lansata in 2017, cea din imaginile de mai jos are un ecram mare ce domina panoul frontal, margini aproape inexistente si arata foarte bine, in comparate cu orice alt model lansat pana acum.

Dimensiunile acestei machete ce se vrea a fi un iPhone 8 sunt foarte apropiate de cele ale unui iPhone 7 Plus, exceptie facand ecranul imens, care ar fi extraordinar de util. iPhone 8 va avea dimensiunile mai mici decat atat, un ecran ma imic, dar proportiile ar trebui sa fie destul de similare, cu marginile reduse la un minim in limitele posibilitatilor tehnice ale Apple.

Revenind totusi in lumea viselor, as vrea sa vad un asemenea iPhone lansat de catre compania Apple, chiar daca iPhone 8 nu va fi la fel de uimitor. Cred ca Apple isi va lasa competitorii cu foarte mult in urma daca iPhone 8 va fi foarte apropiat de ceea ce vedem mai jos, dar o poate face si la anul cu un iPhone care arata la fel de bine precum acesta.

Voi ce parere aveti ?

iPhone dorinta Apple

iPhone dorinta Apple 1

iPhone dorinta Apple 2

23 COMENTARII

  1. exclus, touchid pe spate? nuuuuu, plus ca marginile par mai groase fata de iphone 8…
    Apple, banuiesc ca in 2018 vor face si cu iphone plus trecerea la un bezel-less design, si vom avea 6″

  2. pai tu ai vazut cum arata majoritatea machetelor? pai sus nu au putut sa puna camerele si au trebuit sa taie in display, iar jos, aici poti pune lejer un tohcid dreptunghiular pe cand la machetele reale nu ai cum

  3. Vb serios? Sunt mai multi administratori pe acest site? In fiecare zi ai o parere diferita care se contrazice cu cea anterioara…ori sunteti mai multi ori ai dubla personalitate

  4. WTF? E mult mai frumos cel cu taietura sus in fata si cu TouchID in ecran. TouchID pe spate aduce prea mult a Android si urasc sa fie nevoie sa ridic telefonul de pe masa pentru deblocare.

  5. Nu erau aia de la Apple cei care ziceau ca lumea nu are nevoie de ecrane mari si phableturi? Asta bineinteles pe vremea cand nu aveau ei in portofoliu asa ceva… Nu ca acum ar avea. Ip 7 plus nu are nicio legatura cu conceptul de phablet… E doar un Iphone cu ecran mare intr-o carcasa grosolana si greu de tinut in mana… Nema ergonomie, nema functii dedicate phablet.