iPhone 8 – Apple TREBUIE sa lanseze acest model!

iPhone 8 este prezentat intr-o macheta care desi nu arata design-ul real, ar trebui sa fie transformata intr-un iPhone in viitor.

23

iPhone 8 a aparut in foarte multe schite, machete, replici, sau concepte, insa pana acum n-am vazut vreodata o replica reala care sa arate ceva care chiar as dori sa am. In imaginile de mai jos puteti vedea ceea ce se doreste a fi o macheta pentru iPhone 8, dar care nu este nimic mai mult decat imaginatia unor chinezi care ar trebui sa-i arate lui Jony Ive ce-au realizat.

Vorbim despre o macheta pentru un iPhone 8 care nu va fi lansat anul acesta, dar care ar trebui sa fie lansat la un moment dat de catre Apple. Spre deosebire de versiunea iPhone 8 cu decupaj urat, care va fi lansata in 2017, cea din imaginile de mai jos are un ecram mare ce domina panoul frontal, margini aproape inexistente si arata foarte bine, in comparate cu orice alt model lansat pana acum.

Dimensiunile acestei machete ce se vrea a fi un iPhone 8 sunt foarte apropiate de cele ale unui iPhone 7 Plus, exceptie facand ecranul imens, care ar fi extraordinar de util. iPhone 8 va avea dimensiunile mai mici decat atat, un ecran ma imic, dar proportiile ar trebui sa fie destul de similare, cu marginile reduse la un minim in limitele posibilitatilor tehnice ale Apple.

Revenind totusi in lumea viselor, as vrea sa vad un asemenea iPhone lansat de catre compania Apple, chiar daca iPhone 8 nu va fi la fel de uimitor. Cred ca Apple isi va lasa competitorii cu foarte mult in urma daca iPhone 8 va fi foarte apropiat de ceea ce vedem mai jos, dar o poate face si la anul cu un iPhone care arata la fel de bine precum acesta.

Voi ce parere aveti ?

iPhone dorinta Apple

iPhone dorinta Apple 1

iPhone dorinta Apple 2