Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – noi imagini confirma design-ul

iPhone 8 – noi imagini confirma design-ul

iPhone 8 are noi detalii ale design-ului confirmate de imagini care ne prezinta cum va ara terminalul cand apare in conferinta organizata de Apple.

iPhone 8 nu iese nici astazi din atentia noastra, deoarece noi imagini incearca sa ne confirme noul design pe care compania Apple ar urma sa ni-l ofere din toamna. Vorbim despre imagini cu o replica a iPhone 8 care a fost facuta in China, dar si cu un panou de protectie pentru ecran, acesta parand sa confirme o schimbare majora pregatita pentru panoul frontal al smartphone-ului.

Incepem cu imaginea camerei duale a iPhone 8, aceasta fiind cea mai clara publicata pana in prezent, dar ea ne arata doar felul in care va arata componenta integrata in carcasa. Observam practic faptul ca aceasta camera duala va fi inclusa intr-un locas mai mare in iPhone 8 fata de iPhone 7 Plus, iar asta deoarece flash LED-ul este introdus intre cei doi senzori de imagine.

Separat de schimbarea mentionata mai sus, design-ul exterior al acestei noi camere duale pentru iPhone 8 nu pare sa difere chiar atat de mult fata de cel al iPhone 7 Plus. Camera duala a iPhone 8 va avea aceeasi forma si va arata aproximativ la fel, deci o vom avea doar mai alungita si cu acel flash LED intre senzorii de imagine, probabil pentru a ilumina mai bine spatiile cand facem poze.

iPhone 8 – noi imagini confirma design-ul

iPhone 8 camera dualaDe la camera duala a iPhone 8 trecem la un panou de protectie pentru ecran care a fost realizat de catre producatori chinezi in baza schitelor preluate din fabricile companiei Apple, Acest panou de protectie pentru ecranul iPhone 8 ne arata faptul ca va exista intr-adevar un decupaj in panoul frontal unde vom avea camera duala 3D cu senzori lanser, cu infrarosu, de proximitate si de lumina ambientala, plus un difuzor.

Acest decupaj reprezinta o schimbare majora fata de design-urile anterioare gandite de catre cei de la Apple pentru produsele proprii, el urmand a fi inconjurat de ecranul iPhone 8. Nimeni nu stie deocamdata cum a gandit compania Apple interfata iOS 11 pentru iPhone 8 cu acest decupaj, dar probabil vom avea afisate diferentiat informatiile in noul terminal.

In final, aceast sticla de protectie pentru ecranul iPhone 8 confirma si faptul ca marginile dintre ecran si carcasa nu vor disparea complet, ci vor fi la fel de mari ca in iPhone 7. Acest lucru era de asteptat, avand in vedere ca iPhone 8 nu a avea un ecran decat usor curbat spre exteriorul carcasei, dar in niciun caz precum il are Samsung Galaxy S8.

Pe masura ce ne apropiem de initierea productiei iPhone 8, vom vedea tot mai multe dovezi ale noului design pregatit de catre Apple.

iPhone 8 sticla protectie

 • Srb Srb

  VP spunea ca este la fel de mare cat Note 8… mda cum sa zici asa ceva..sau poate sunt eu obisnuit sa vad clar in spatiu cat de mari sunt obiectele

 • Srb Srb

  F compact imi place ca nu este la fel de lat cat iphone plus dar nici la felde lung ca s8

 • Srb Srb

  Clar va fi dispozitivul 2017 pe langa obiect frumos compact bine asamblat ecran superb,mai vine si cu ios11 si cine stie ce functii datorita ARkit care este foarte apreciat
  Probabil pe tablete o sa iti mobilezi casa la milimetru inainte sa dai comanda online

 • Noob

  Câteva întrebări pentru i7:
  1. Autocorect îmi arată doar o opțiune de cuvânt înrudit. Este vreo setare de extindere? Dacă greșesc o litera pot exista mai multe posibile cuvinte corecte, nu doar unul.
  2. Autocorect învață din cuvintele noi pe care le scriu și le validez? Mie mi se pare ca nu.
  3. Dacă am greșit o litera intr-un cuvânt trebuie sa șterg tot cuvântul ca să corectez? Mie nu îmi merge altfel.
  Deocamdată mă cam enervează modul de scriere. E cam dumb in loc sa fie smart.

 • Nicos

  Sper sa nu mi se para prea mic dupa ip7 plus

 • Srb Srb

  In romana e cam limitat,siri nu prea stie romana inca. Pe engleza merge cum trebuie

 • Srb Srb

  Ca display? Pai sigur va avea minim 5.5″

 • Noob

  Am rezolvat. Am instalat tastatura Gboard de la Google. Altă treabă…
  Oricum, mă așteptam la mai mult de la Apple…

 • Srb Srb

  pai apple ti-a oferit ios si datorita ios ai Gboard…deci Apple trebuie sa fie in laudele noastre ca ne-a creat platforma

 • Noob

  Am dat o grămadă de bani la Apple pe o marfă care nu se ridică la nivelul așteptărilor. Nu am de ce să-i laud. Google mi-a rezolvat problema gratis. Deocamdată e 1:0.