Samsung regandeste strategia de a atrage utilizatorii iPhone

23

Samsung si-a regandit eforturile de a atrage utilizatorii iPhone si a-i convinge sa cumpere un smartphone Samsung in care iti pot transfera foarte usor datele. Vorbim despre un o sectiune speciala in website-ul Samsung unde este promovata aplicatia Smart Switch, care permite transferul de date dintr-un iPhone in orice fel de smartphone al companiei Samsung.

Smart Switch este o aplicatie similara cu cea dezvoltata de catre compania Apple pentru a ajuta fostii posesori de terminale Samsung sa isi transfere rapid datele intr-un iPhone. Desigur ca Samsung avea deja asa ceva si ajuta utilizatorii sa paraseasca ecosistemul companiei Apple, lasand in urma doar aplicatiile pe care nu le puteau descarca din App Store.

Smart Switch este o aplicatie esentiala in planul Samsung de a atrage noi utilizatori ai iPhone, iar refacerea sectiunii incare sunt explicate beneficiile sale este o idee foarte buna. Prin ea Samsung asigura utilizatorii ca nu vor pierde absolut nimic in momentul in care fac trecerea la un produs de-al sau, lucru extrem de important pentru orice fel de client care renunta la iPhone.

Desigur ca unele date nu pot fi extrase din unele aplicatii, asa ca ale raman in iOS, iar ceea ce exista in iCloud, sau App Store, nu poate fi transferat. Date din calendar, reminder-uri, notite, etc, pot fi transferate, impreuna cu pozele, contactele, etc, cei de la Samsung prezentand intregul proces ca fiind extrem de simplu de realizat folosind aceasta aplicatie.

Samsung atrage iPhone