Samsung Galaxy S8 Doboara Recorduri de Vanzari

Samsung Galaxy S8 a doborat recordurile de vanzari ale seriei Galaxy stabilite de catre modelele anterioare, conform unor noi informatii.

Samsung Galaxy S8 continua sa doboare recorduri de vanzari, conform cel mai probabil chiar unor manageri ai companiei Samsung, in ciuda estimarilor analistilor. Se pare ca doar in Coreea de Sud, tara “natala” a Samsung, Samsung Galaxy S8 s-ar fi vandut in nu mai putin de 1.3 milioane de exemplare in cele 2 luni de disponibilitate, un record pentru coreeni.

S-ar parea ca Samsung Galaxy S8 este mai popular decat Samsung Galaxy S8 Plus, adunand 1 milion de vanzari din intreaga suma, semn ca oamenii nu vor neaparat terminale foarte mari. Asta nu inseamna ca phablet-urile nu mai sunt populare, deoarece Samsung Galaxy S8 are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, foarte mare pentru standardele din ziua de astazi, dar si vechile modele de smartphone-uri.

Analistii coreeni erau de parere ca Samsung Galaxy S8 si-a pierdut popularitatea in randul clientilor din cauza faptului ca foarte multi dintre ei asteapta cu nerabdare iPhone 8. Daca ne uitam la faptul ca seria Samsung Galaxy S8 a adunat 1.3 milioane de vanzari in 2 luni din momentul lansarii, e destul de probabil ca analistii respectivi sa nu greseasca chiar atat de mult cu afirmatiile facute.

Samsung Galaxy S8 doboara recorduri de vanzari

Totusi, din moment ce vorbim despre un record de vanzari pentru seria Samsung Galaxy S8 in comparatie cu cele anterioare, lucrurile stau bine pentru Samsung. Compania trece printr-o perioada atat de buna multumita seriei Samsung Galaxy S8, incat pretul unei actiuni Samsung a ajuns la valoarea de 2123 dolari pe bursa locala, insa cresterile nu se vor opri aici, conform analistilor.

Pentru ca seria Samsung Galaxy S8 inca mai prezinta interes, cei de la Samsung intentioneaza sa lanseze doua noi versiuni ale smartphone-urilor. O versiune a Samsung Galaxy S8 va avea culoarea Blue Coral, cea de-a doua avand culoarea roz, iar separat de ele se pare ca va exista si un Samsung Galaxy S8 Active, care ar putea fi si ceva mai puternic.

“Samsung Electronics’ Galaxy S8 has recently seen its Korean sales exceed the 1.3 million mark, continuing its sales momentum since its April 21 launch. The S8 and its bigger-screen variant S8+ attract about 11,000 to 12,000 new buyers per day — the highest figure within the nation’s premium handset market. “

Desigur ca Samsung nu a divulgat pana cum cifre reale privind vanzarile Samsung Galaxy S8 si probabil nici nu o va face, asa ca nu stim cum sta situatia la nivel global. Indiferent de modul in care au evoluat lucrurile pentru seria Samsung Galaxy S8 la nivel global, e putin probabil ca ele sa fi inregistrat un succes similar cu cel al seriei iPhone 7 si iPhone 7 Plus lansata in toamna de catre Apple.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 inca “o duce bine”, dar lansarea iminenta a Samsung Galaxy S8 va prezenta cel mai probabil probleme incepand din toamna.

Samsung Galaxy S8 recorduri vanzari

7 COMENTARII

  1. Fara sa fim carcotasi . Din ce am vazut pana acum, comparatie iph8 si note8 . Sincer si foarte sincer…. Arata mult mai business note8 . La iphone8 sunt mai mult decat convins ca ecranul va arata ca un cür … a nu se face vreo aluzie. ? Iar spatele va fi esec total, camera semafor si alte mizerii … design by sictiritul ive . Nimic wow .

  2. Și Note 8 n-are camera semafor? Spatele eșec total? Bine ca Note 8 cu amprenta in spatele carcasei va fi un succes total…

  3. La cum arata s8 si ce ecran are e si normal sa se vanda, amprenta pe spate nu e asa rea din privinta mea, pusa mai sus pe mijlocul telefonului in pozitia unde cu toti sprijinim telefonu degetul aratator.

    Dar cum vremurile evolueaza se pare ca cititorul de amprente se vrea disparut si se merita asteptarea.