iPhone 9 – LG va furniza noi componente

5

iPhone 9 inca este departe de lansare, dar astazi aflam ca LG Innotek urmeaza as fie unul dintre partenerii care vor furniza companiei Apple componente pentru viitorul produs. Conform unor informatii aparute astazi, LG Innoteck va furniza plcai de circuite integrate pentru iPhone 9 in cursul anului 2018, compania livrand deja ecrane folosite in iPhone, iPad, sau chiar Mac-urile companiei Apple.

LG initiaza productia in masa a acestui tip de componente inca de pe acum, iar pana in momentul lansarii iPhone 9 fabricile sale vor functiona deja la capacitate maxima. In aceasta idee, in acel moment LG va putea furniza, probabil, necesarul de componentepe care compania Apple il va cere in vederea fabricarii iPhone 9 la scara industriala pentru vanzarea pe pietele globale.

LG urmeaza sa construiasca anul acesta fabricile in care va produce aceste componente pentru smartphone, iar din moment ce iPhone 9 va fi lansat in toamna 2018, va avea timp sa inceapa productia. Aceasta initiativa a celor de la LG are legatura si cu fabricarea de ecrane OLED, deoarece placile cu circuite integrate sunt flexibile si dedicate ecranelor de acest gen, care ar putea ajunge in iPhone 9.

Cei de la LG au finalizat tehnologiile in baza carora urmeaza sa produca aceste componente pentru iPhone 9, asa ca nu vor avea probleme in a indeplini cerintele Apple. Acestea fiind spuse, iata ca deja se “aseaza” piesele pentru productia iPhone 9 in toamna anului viitor, insa mai este atat de mult timp pana la lansare, asa ca foarte multe se pot schimba.

“With this move to become a flexible PCB supplier for Apple’s iPhone, LG Innotek would pose a challenge to Samsung Electro-Mechanics which has already accumulated know-how in this area. LG Innotek aims to become a main flexible PCB supplier for Apple and LG Electronics.”

iPhone 9 lg componente