Prima Pagina Apple Apple a cumparat o companie cu o tehnologie incredibila

Apple a cumparat o companie cu o tehnologie incredibila

Apple a cumparat compania SensoMotoric Instruments, ea dezvoltand o tehnologie care permite urmarirea tuturor miscarilor ochilor nostri. Mai exact, vorbim despre o companie germana a carei tehnologie poate fi utilizata intr-o varietate de domenii de activitate pentru a urmari miscarile ochilor si a ghici unde priveste o persoana, sau pentru a permite controlarea unor obiecte.

In clipul video de mai jos puteti vedea una dintre aplicabilitatile pentru aceasta tehnologie, ea ajutand sportivi, doctori, sau chiar utilizatori obisnuiti sa faca lucruri pe care le credeau imposibile. Mai mult decat atat, tehnologia poate fi utilizata pentru a controla interfetele calculatoarelor, sau in viitor ar putea fi folosita inclusiv pentru a controla sistemele de entertainment ale masinilor.

Apple ar putea in acelasi timp sa foloseasca tehnologia pentru functiile de realitate augmentata pe care urmeaza sa ni le ofere dupa ce va lansa iOS 11 pentru iPhone si iPad. Desigur ca nici realitatea virtuala nu poate fi exclusa din calcule, sau chiar poate un sistem bazat pe recunoastere faciala, sau scanarea irisului, Apple testand aceste tehnologii pentru viitoarele sale produse.

Apple obisnuieste sa cumpere compani cu tehnologii pe care ea incearca, dar nu reuseste, sa le dezvolte, integrand acele tehnologii in produsele sale cat de repede poate. Apple a confirmat indirect achizitionarea SensoMotoric Instruments, asa ca ramane de vazut la ce va folosi tehnologia in viitor si cat de apreciata va fi ea de catre clienti.

 

 

 

 • Srb Srb

  Apple stie pe cine sa cumpere. Companii de calitate.
  Deci rezulta ca daca si samsung era de calitate era sub papucul Apple

 • Daniel B

  Laso cu asta chiar laso­čśé

 • Srb Srb

  laso? sau las-o? trolezi ca un pamflete sau chiar vorbesti serios si nici ceea ce vrei sa spui nu stii

 • Daniel B

  Scriu cum pot cum stiu siti mai zic nus nascut Roman . Nar fi rau ceva respect ca nus din aceia sa imi uit limba materna ci dimpotriva incerc sa ma corectez cit pot