Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – cate tab-uri poti deschide in Safari pe iPhone

iOS 11 – cate tab-uri poti deschide in Safari pe iPhone

iOS 11 vine cu foarte multe schimbari benefice pentru iPhone si iPad, compania Apple avand grija sa ne ofere imbunatatiri semnificative pentru utilizatori. Printre acestea se numara si o schimbare pentru Safari care ne va permite sa deschidem aproape oricat de multe tab-uri dorim in terminalele iPhone, sau iPad, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.

Un utilizator a avut rabdarea de a deschide nu mai putin de 500 de tab-uri in Safari pentru iPhone si iPad, un adevarat record, daca ne gandim la cat RAM au iDevice-urile. Probabil in imaginea de mai jos vorbim despre un iPhone 7 Plus pe care au fost deschise aceste 500 de ferestre in Safari, iar asta pentru ca terminalul are 3 GB RAM si este capabil sa le sustina.

Pe iPhone 7, sau alte terminale mai vechi, ar putea fi imposibil sa deschidem la fel de multe ferestre in Safari, sa ca n-ar trebui sa va fortati norocul, deoarece veti umple foarte rapid RAM-ul terminalelor voastre.

iOS 11 ferestre Safari iPhone

 • Wld

  Se pot deschide și pe Iphone 7 cu Ios 10, 500 de taburi.

 • Srb Srb

  Si acum vine x si y si ne spun ca pe android ai o infinitate si chiar ajuta sa ai, exact ca si cu 800ppi, conteaza, se vede,ajuta

 • V.P

  Nu !! Eu pe Phone 6 Plus nu pot deschide mai mult de 4-5 tab-uri , bine nu este o problema cum nu a fost nici la doua luni de la lansare , un destept fan(atic) Apple spunea atunci ,, pai esti ipocrit V.P , stiai de la incaput la ce sa te astepti ,, super fan Apple , asa ca tine !!
  Practic eu care am reclamat prostia celor de la Apple ,, bine aici vorbim ca si de faptul ca iPhone 6 Plus nu a scapat in veci de lag , chiar si acum are monente cand se lungesc animatiile , etc .
  Mergem inainte cu ei dar asta nu inseamna ca trebuie sa slavesti nebuneste si sa iti pui in cap tot site-ul .

 • Srb Srb

  ce?? cum kkt sa nu poti deschide mai mult de 4-5 tab’uri??
  pai daca nu vrei lag, ia-ti un iphone nou…sau astepti 8..deja al tau e vechitura…tehnologia avanseaza mult mai repede fata de anii 80

 • Srb Srb

  tu trolezi cu faptul ca nu poti deschide mai mult de 5 tab’uri nu?

 • BurN®

  Ip 6s 417 taburi

 • V.P

  Poti sa deschizi cate vrei nu asta ma intereseaza , important este sa ramana deschise , cum deschizi 4-5 tab-uri cum doua sunt scuipate afara din lipsa de RAM
  Cat despre lag vad ca ai uitat ce probleme au fost inca de la lansare cu 6 si 6 Plus ,, bine daca vrei exemple de probleme pot sa iti pun la dispozitie .

 • Srb Srb

  ok,esti inca pe ultimul iOS8? ca ala merge snur pe iphone 6/6 plus
  clar ios10 nu va merge la fel

 • V.P

  Eu sunt pe iOS 9.3.3 , cea mai buna versiune lansata de Apple pentru 6 Plus , am avut vechiul 6 Plus cu iOS 10 dar mergea rau de tot , asa ca pana in toamna 9.3.3 e sfant .