Samsung Galaxy Note 7 FE – lansare in iulie

Samsung Galaxy Note 7 FE este versiunea reconditionata a vechiului smartphone exploziv si va fi pus in vanzare incepand cu data de 7 iulie.

Samsung Galaxy Note 7 FE nu este un mit, ci este o realitate, iar compania Samsung intentioneaza sa il lanseze pe pietele globale in cursul lunii iulie. Daca va gandeati ca esecul Samsung Galaxy Note 7 va motiva compania Samsung sa renunte la ideea de a mai aduce in atentia lumii scandalul de anul trecut, ei bine iata ca Samsung Galaxy Note 7 FE va fi pus in vanzare de catre coreeni.

Samsung Galaxy Note 7 FE este versiunea reconditionata a Samsung Galaxy Note 7 pe care cei de la Samsung vor sa o vanda pentru a recupera o parte dintre banii ce nu i-au mai incasat anul trecut. S-a spus anul trecut ca Samsung a pierdut cateva miliarde de dolari din cauza esecului Samsung Galaxy Note 7, iar versiunea reconditionata are menirea de a scoate bani de la prostii care n-au auzit de probleme.

Conform unor informatii venite din interiorul Samsung, ziua de 7 iulie ar fi fost aleasa de catre companie pentru a lansa Samsung Galaxy Note 7 FE intr-o singura piata. Samsung Galaxy Note 7 FE (Fandom Edition) va fi vandut doar in Coreea de Sud de catre compania Samsung, si numai aproximativ 400.000 de unitati ar urma sa fie puse in vanzare pentru cei interesati.

Samsung Galaxy Note 7 FE – lansare in iulie

Desi se specula initial ca Samsung Galaxy Note 7 FE va fi vandut in cateva milioane de unitati in lumea intreaga de catre Samsung, iata ca in final cifrele sunt mult mai mici decat atat. Coreea de Sud nu este aleasa in mod aleator de catre Samsung pentru lansarea Samsung Galaxy Note 7 FE, acolo versiunea initiala avnd si cele mai mari vanzari inregistrate.

Desi Samsung Galaxy Note 7 FE  este lansat initial doar in Coreea de Sud, exista posibilitatea ca el sa fie pus in vanzare si in alte tari in saptamanile, sau lunie urmatoare. Ce fel de stocuri are Samsung pentru Samsung Galaxy Note 7 FE inaintea acestei lansai nu stie nimeni, dar cel mai probabil are suficiente unitati disponibile pentru a acoperi cererea.

Samsung Galaxy Note 7 FE va fi vandut la un pret de 700 de dolari in Coreea de Sud, perfect pentru cei carora nu le pasa de siguranta si au bani de aruncat pe bombe. Cred ca Samsung putea sa ceara si mai multi bani pe Samsung Galaxy Note 7 FE deoarece in Coreea de Sud are atat de multi fani care nu-i pun la indoiala credibilitatea, incat ar putea face orice si le-ar putea vinde chiar orice.

Samsung Galaxy Note 7 FE lansat iulie